ACTIE: nieuw - gebruikte rolsteigers

Actie: nieuw en gebruikte steigers

Hier vind u speciaal door ons geselecteerde steiger aanbiedingen. Dit kunnen gebruikte steigers zijn, maar ook nieuwe steigers. De gebruikte rolsteigers worden door ons helemaal nagekeken, en indien nodig gerepareerd, en vervolgens gekeurd. Zo ben u verzekerd van een veilige gebruikte steiger die nog jaren mee kan. De nieuwe rolsteigers die wij in de ACTIE aanbieden, kunnen uit de handel komen, en van verschillende merken zijn. Zo kunnen wij regelmatig Altrex en Skyworks rolsteigers aanbieden, maar ook steigeraanhangers, heftruck plateau's en losse steigermaterialen. Door groot in te kopen kunnen wij dit extra scherp aanbieden. Wij adviseren dan ook om deze pagina dan goed in de gaten te houden, de materialen worden extra scherp aangeboden.

Wij bieden op deze pagina ook de lopende acties aan die vanuit ASC aangeboden worden. Daarbij worden vaak combinaties gemaakt van producten die dan met extra voordeel gekocht kunnen worden.

Tweedehands steigers

Wij kopen regelmatig tweedehands steigers in op veilingen, of ze worden bij ons ingeruild door klanten die een nieuwe kopen en een tweedehands steiger daarvoor inruilen. Deze steigers worden natuurlijk ook door ons gecontroleerd en gekeurd, zodat u met veilig materiaal kunt werken. Wij bieden deze ook aan op marktplaats en andere verkoop sites. De prijzen zijn natuurlijk lager dan nieuwe rolsteigers, deze prijs hangt vooral af van de staat en leeftijd van het materiaal. Soms is het prijsverschil klein, en kunt u net zo goed een nieuwe aanschaffen. Dat heeft als reden dat wij geen onveilige materiaal verkopen, en er soms veel reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij verhuren ook rolsteigers en af en toe bieden wij deze te koop aan. Dan is een rolsteiger één jaar verhuurd en kan deze verkocht worden. In goede staat is de prijs dan ongeveer 15 % goedkoper ten opzicht van de nieuwe materialen.

Alle aanbiedingen op deze pagina, gebruikte en tweedehands steigers, nieuwe acties,  en de gebruikte losse steigermaterialen worden inclusief transport aangeboden, tenzij anders vermeld. Leverbaar zolang de voorraad strekt. De levertijd kan wat langer zijn dan de gebruikelijke 1-2 dagen die u van ons gewend bent.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 9 van de 9 items
-