ACTIE Rolsteiger 135 x 190 x 6.2 mtr. werkhoogte

ACTIE Rolsteiger 135 x 190 x 6.2 mtr. werkhoogte

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€1.060,00
€1.282,60 incl. btw

Samenstelling
Frame breedte 135 cm
Vloerlengte 190 cm. Belastbaarheid 250 KG
Werkhoogte 6.2 mtr. Platformhoogte 4.2 mtr
Opbouwframe 7-sporten 4 x
Leuningframe 2-sporten 2 x
Platform met luik ( Optie Carbondeck ) 1 x
Platform zonder luik ( Optie Carbondeck ) 1 x
Horizontaal schoor 4 x
Diagonaal schoor (gratis quicklock update) 4 x
Wiel nylon op stalen spindel 375 KG 4 x
Kantplankenset hout 1x
Borgpen 8 x
NEN-EN 1004-3 / TUV gecertificeert 1 x.
5 jaar garantie. Levenslang op de lasverbindingen
Geschikt voor plaatsing bij een gevel Verankeren vanaf 11 mtr. werkhoogte verplicht
De samenstelling van de steiger is naar uw wensen aan te passen. Neem daarvoor contact met ons op via de chat of bel 085-7440529
Productinformatie

Deze ACTIE rolsteiger 135 x 190 x 6.2 mtr. Heeft een framebreedte van 135 cm. Daar passen 2 platformen naast elkaar in, voor extra werkruimte en veiligheid. De vloerlengte is 190 cm, zeer licht en compact, gemakkelijk te vervoeren. De werkhoogte 6.2 heeft een steiger hoogte 5.2 mtr,  en een platformhoogte 4.2 mtr. De samenstelling van deze rolsteiger is geschikt voor gebruik bij een gevel ( verankeren vanaf 11 mtr. werkhoogte).

Deze rolsteiger is in drie uitvoeringen te bestellen:
1. De ASC rolsteiger met de vertrouwde ronde verbindings-pen. De frames worden onderling gekoppeld door middel van borgpennen.
2. De fast clic rolsteiger. Door de conische doorbouw-pen zijn Fast-Clic rolsteigers sneller en veiliger te (de)-monteren. Verder hetzelfde hoogwaardige materiaal als de ASC rolsteiger.
3. De Euro rolsteiger. Door de conische verbindingspen is de Euro rolsteiger sneller, veiliger en makkelijker te (de-)monteren. Geen borgpennen. Geproduceerd van gewalst aluminium, glansbuis, sporten rondom gerstekorrel anti-slip, lichter in gewicht.

Om de keuze te vergemakkelijken vind u hieronder uitgebreide produktinformatie.

Klasse 3 rolsteiger, platform 200 KG per M2 belastbaar, met een maximum van 750 KG per rolsteiger. De horizontale en diagonale schoren zijn rondom afgelast en  zijn gemerkt met een kleur, dat vergemakkelijkt het opbouwen en afbreken van de steigers. De rolsteigers zijn standaard uitgevoerd met een platform met houten deck, en een standaard schoor. U kunt kiezen voor de gratis quicklock schoor, of het lichtere platform carbondeck (meerprijs). Hieronder vind u daar duidelijke product informatie over.

Per 1 Januari 2018 gelden andere regels voor het (de)monteren van rolsteigers. 
Volgens die regels mag een werkplatform pas worden geplaatst nadat er rondom een leuning op heuphoogte is aangebracht voor dat platform. ASC heeft daarvoor meerdere leuningen ontwikkeld. Wij adviseren de AGS-X frame of de AGS-XS. U kunt deze los bij uw rolsteiger bestellen. Dan voldoet u aan de regelgeving. Bij een vrijstaande rolsteiger zijn 2 voorloopleuningen nodig. Bij een rolsteiger die (met minder dan 15 cm ruimte) tegen de gevel aan geplaatst wordt, is 1 voorloopleuning voldoende. Wilt u een rolsteiger kopen die helemaal volgens de nieuwe regels is samengesteld kijk dan bij AGS-rolsteigers.
Alles omtrent rolsteigers en de wetgeving vind u terug in het A-blad rolsteigers. Bekijk hieronder de video’s van de ASC voorloopleuningen.

Heeft u vragen. bel ons dan, of gebruik de chat. Wij helpen u graag met het maken van de voor u beste keuze.

Videos
-