AGS rolsteiger 75 x 190 x 8.2 mtr. werkhoogte

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€1.782,00
€2.156,22 incl. btw

6

Gratis verzending vanaf € 250,- excl. btw. Binnen 1 werkdag verzonden. TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie
Hoogwaardig aluminium Geschikt voor intensief gebruik
TÜV-gecertificeerd NEN-EN 1004 norm (Steigerklasse III)
Frame breedte 75 cm.
Vloerlengte 190 cm. Belastbaarheid 250 KG
Werkhoogte 8.2 mtr. Platformhoogte 6.2 mtr.
Opbouwframe 7-sporten 6 x
Opbouwframe 4-sporten 2x
Platform met luik (optie carbondeck) 2 x
AGS-pro voorloopleuning 3x
Horizontaal schoor 2 x
Diagonaal schoor ( meerprijs Quicklock ) 2x
Tele-stabilisator 200-280 2 x
Kantplankenset hout 1 x
Wiel nylon op stalen spindel 375 KG 4 x
Borgpen 12 x
Gebruik bij de gevel Verankeren vanaf 9 mtr. verplicht

Deze AGS rolsteiger 75 x 190 x 8.2 mtr.  is voorzien van AGS voorloopleuningen, en voldoet daarmee aan de nieuwe in Nederland geldende regelgeving. Deze steiger heeft een framebreedte van 75 cm, en is ideaal voor gebruik in een steeg en andere smalle ruimtes. De vloerlengte is 190 cm, zeer licht en compact, gemakkelijk te vervoeren. Werkhoogte 8.2 heeft een steiger hoogte van 7.2 mtr, en een platformhoogte 6.2 mtr. De samenstelling van deze rolsteiger is geschikt voor gebruik bij een gevel ( verankeren vanaf 9 mtr. werkhoogte).

Deze rolsteiger is in drie uitvoeringen te bestellen:
1. De ASC rolsteiger met de vertrouwde ronde verbindings-pen. De frames worden onderling gekoppeld door middel van borgpennen. 
2. De fast clic rolsteiger. Door de conische doorbouw-pen zijn Fast-Clic rolsteigers sneller en veiliger te (de)-monteren. Verder hetzelfde hoogwaardige materiaal als de ASC rolsteiger.
3. De Euro rolsteiger. Door de conische verbindingspen is de Euro rolsteiger sneller, veiliger en makkelijker te (de-)monteren. Geen borgpennen. Geproduceerd van gewalst aluminium, glansbuis, sporten rondom gerstekorrel anti-slip, lichter in gewicht.

Om de keuze te vergemakkelijken vind u hieronder uitgebreide produktinformatie.

Per 1 Januari 2018 gelden andere regels voor het (de)monteren van rolsteigers. 
Volgens die regels mag een werkplatform pas worden geplaatst nadat er rondom een leuning op heuphoogte is aangebracht voor dat platform. ASC heeft daarvoor meerdere leuningen ontwikkeld. Wij adviseren de AGS voorloopleuning of de AGS-XS. Bij een vrijstaande rolsteiger zijn 2 voorloopleuningen nodig. Bij een rolsteiger die (met minder dan 15 cm ruimte) tegen de gevel aan geplaatst wordt, is 1 voorloopleuning voldoende.

U kunt bij deze rolsteiger kiezen uit 2 types voorloopleuningen.
De AGS voorloopleuning ( vast frame ) of de AGS-XS ( beweegbare delen waar met enkele simpele handelingen een vast frame van gemaakt word, daardoor gemakkelijker te vervoeren ).
Bekijk hieronder de video’s van beide voorloopleuningen. 
Verdere uitleg vind u in de bijgevoegde opbouwinstructie en het A-blad rolsteiger.

De wielen en de platformen van deze rolsteiger zijn van de hoogste kwaliteit, stevig en robuust. De horizontale en diagonale schoren worden rondom afgelast en zijn gemerkt met een kleur, dat vergemakkelijkt het opbouwen en afbreken van de steigers. De rolsteigers zijn standaard uitgevoerd met een platform met houten deck. U kunt kiezen voor het lichtere platform carbondeck (meerprijs). Hieronder vind u daar duidelijke productinformatie over.

Videos

Reviews

maandag 30 september 2019 15.01
Super snelle levering en goede service

Sterke punten
Snelle levering

Schrijf een review!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: