ASC kamersteigers

ASC kamersteiger

Wilt u graag een professionele, goedkope en solide ASC kamersteiger kopen? Vergelijkbaar en uitwisselbaar met de Altrex kamersteiger? Dat kan bij Rolsteiger.net! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van kamersteigers en bieden deze aan in verschillende soorten en maten. 

 

Onze kamersteigers zijn ontworpen voor echte professionals. Ze hebben namelijk een draagvermogen van 450 kilogram en voldoen ruim aan de NEN-1004 normen. Deze steiger kan u tot 7,50 meter hoogte brengen en zorgt ervoor dat u zelfs op deze hoogte nog comfortabel kunt werken. Als u op zoek bent naar een kamersteiger voor een scherpe prijs, dan vindt u die geheid van Rolsteiger.net. Wij zorgen er namelijk voor dat u rolsteigers van uitstekende kwaliteit kunt kopen voor een lage prijs. Wat wilt u nog meer?

Lees meer Minder
Toont 1 - 17 van de 17 items

Een professionele ASC kamersteiger voor een scherpe prijs

U wilt natuurlijk een ASC kamersteiger die voldoet aan alle wetten en eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en stabiliteit, voor een scherpe prijs. Daarom koopt u uw kamersteiger natuurlijk bij Rolsteiger.net! U bent bij ons namelijk verzekerd van een professionele en solide kamersteiger van uitstekende kwaliteit. Het frame van onze kamersteigers is dan ook gemaakt van een licht aluminium buis met een wanddikte van 1,6 millimeter. Daarnaast hebben onze de ASC kamersteigers de volgende kwalitatief hoogwaardige eigenschappen:

  • De sporten zijn voorzien van een antislipprofiel zodat veiligheid altijd gewaarborgd is. Ook het platform is voorzien van een antisliptoplaag en een gelast aluminium frame met watervast multiplex. Bij gelijkmatige spreiding is de maximale werkbelasting 250 kilogram.
  • De dubbelgeremde wielen hebben een diameter van 16 millimeter en een maximale belasting van 120 kilogram per wiel.
  • De stabilisatie kan met een kunststof koppeling aan het frame worden bevestigd en brengt hierbij geen beschadigingen aan het frame toe. Daarnaast is deze eenvoudig in gebruik en natuurlijk verplicht bij een werkhoogte vanaf ongeveer 4 meter.
  • De aluminium kantplanken zijn met de kunststof kantplankhouders eenvoudig te monteren. Dit is erg praktisch; ze zijn namelijk niet alleen verplicht op ieder werkplatform, ze zijn ook nog erg geschikt om reclame voor uw bedrijf aan op te hangen. 

ASC kamersteiger kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u graag een ASC kamersteiger kopen voor een scherpe prijs? Dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van rolsteigers en kamersteigers en hebben een uitgebreid assortiment aan kamersteigers. Zo zit er altijd wel een bij die ideaal is voor uw bedrijf. Mocht u niet kunnen kiezen of nog wat advies nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. U kunt natuurlijk ook direct online een ASC kamersteiger kopen door een bestelling te plaatsen in onze webshop. U profiteert dan meteen van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie.

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-