ASC rolsteiger

ASC rolsteiger kopen

Op Rolsteiger.net kunt u natuurlijk een ASC rolsteiger kopen! Dit is dé rolsteiger met de vertrouwde ronde verbindingspen. De steiger frames worden onderling gekoppeld door middel van borgpennen. Deze steiger is gemaakt voor de professioneel die hoge eisen stelt aan veiligheid en gebruiksgemak. Nog steeds de meest gebruikte rolsteiger. Geproduceerd van hoogwaardig aluminium met een wanddikte van 2.2 mm, TIG-gelast. Klasse 3 rolsteiger. Door de universele rolsteiger maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, en behoort tot de betere rolsteiger types. Geleverd met NEN-certificaat, 5 jaar garantie op uw steiger en levenslang op de lasverbindingen. U kunt bij deze rolsteigers een losse voorloopleuning bestellen, dan voldoet u meteen aan de nieuwe regelgeving.

ASC steiger: kwalitatief hoogwaardig

ASC rolsteigers zijn van uitstekende kwaliteit. Zo zijn de sporten van het frame voorzien van een antislipprofiel en zijn ze rondom TIG-gelast. Met een wanddikte van 2,0 millimeter zijn de staanders van een zeer hoogwaardige legering. Daarnaast vindt u de uitstekende kwaliteit ook nog terug in:

 • Het frame is handmatig TIG-gelast van geëxtrudeerd, dikwandig aluminium van 2 millimeter.  

 • Het platform heeft een dubbelwandig gelast aluminium profiel van zeer hoge legering met een multiplex antislipdeck. Daarnaast heeft het massief opgeschroefde haken met windbeveiliging en is de maximale belasting 275 kilogram volgens klasse 3.

 • De schoren zijn rondom gelast en bieden de allerbeste kwaliteit op het gebied van kracht-/torsieverbinding. De schoorklauw heeft over 225 graden contact met de buis.

 • Het polyamide wiel heeft een eenvoudig werkend en degelijk remsysteem. Het wiel staat geremd in het hart onder de steiger en heeft een maximale belasting van 850 kilogram.

 • Een stabilisator die aan het frame vastgemaakt wordt met een kunststof koppeling, gebruiksvriendelijk is en geen beschadigingen aan het frame aanbrengt.

 • Makkelijk te monteren houten kantplanken die uitermate geschikt zijn voor de reclame van uw bedrijf.

 • Een steigerbumper die de muur tegen beschadigingen beschermt en tegelijkertijd werkt als muurafhouder en geleider.

Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Bestel direct uw ASC steiger!

We bieden verschillende ASC steigers in diverse maten aan. Bekijk de mogelijkheden en maak uw keuze! Komt u er niet helemaal uit, dan kunt u ons altijd om advies vragen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. U kunt natuurlijk ook direct online uw ASC rolsteiger kopen door in onze webshop een bestelling te plaatsen. U profiteert dan van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie! Uit voorraad geleverd, snelle bezorging !

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 15 van de 81 items
Filter

Catalogus

Frame breedte
  ?
Vloerlengte
  ?
Werkhoogte
gebruik
-