ASC rolsteiger

ASC rolsteiger kopen

Op Rolsteiger.net kunt u natuurlijk een ASC rolsteiger kopen! Dit is dé rolsteiger met de bekende ronde verbindingspen. Deze steiger is gemaakt voor de professioneel die hoge eisen stelt aan veiligheid en gebruiksgemak. Nog steeds de meest gebruikte en verkochte rolsteiger. Door gebruik van het steigerfilter vind u snel de ASC rolsteiger die bij u past! Geproduceerd in Nederland, van het beste aluminium met een wanddikte van 2.2 mm, TIG-gelast. Klasse 3 rolsteiger. Gelijkwaardig aan en uitwisselbaar met Altrex, Euroscaffold, Skyworks en andere merken. U kunt bij deze ASC rolsteigers een losse voorloopleuning bestellen, dan voldoet u meteen aan de nieuwe regelgeving.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 19 - 36 van de 81 items

ASC steiger: kwalitatief hoogwaardig

ASC rolsteigers zijn van uitstekende kwaliteit. Zo zijn de sporten van het frame voorzien van een antislipprofiel en zijn ze rondom TIG-gelast. Met een wanddikte van 2,0 millimeter zijn de staanders van een zeer hoogwaardige legering. Daarnaast vindt u de uitstekende kwaliteit ook nog terug in:

 • Het frame is handmatig TIG-gelast van geëxtrudeerd, dikwandig aluminium van 2 millimeter.  

 • Het platform heeft een dubbelwandig gelast aluminium profiel van zeer hoge legering met een multiplex antislipdeck. Daarnaast heeft het massief opgeschroefde haken met windbeveiliging en is de maximale belasting 275 kilogram volgens klasse 3.

 • De schoren zijn rondom gelast en bieden de allerbeste kwaliteit op het gebied van kracht-/torsieverbinding. De schoorklauw heeft over 225 graden contact met de buis.

 • Het polyamide wiel heeft een eenvoudig werkend en degelijk remsysteem. Het wiel staat geremd in het hart onder de steiger en heeft een maximale belasting van 850 kilogram.

 • Een stabilisator die aan het frame vastgemaakt wordt met een kunststof koppeling, gebruiksvriendelijk is en geen beschadigingen aan het frame aanbrengt.

 • Makkelijk te monteren houten kantplanken die uitermate geschikt zijn voor de reclame van uw bedrijf.

 • Een steigerbumper die de muur tegen beschadigingen beschermt en tegelijkertijd werkt als muurafhouder en geleider.

Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Euroscaffold rolsteigers, Instant rolsteigers, Altrex steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Wienesse rolsteigers en de steigers van Skyworks.

Bestel direct uw ASC steiger!

We bieden verschillende ASC steigers in diverse maten aan. Bekijk de mogelijkheden en maak uw keuze! Komt u er niet helemaal uit, dan kunt u ons altijd om advies vragen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. U kunt natuurlijk ook direct online uw ASC rolsteiger kopen door in onze webshop een bestelling te plaatsen. U profiteert dan van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie! Uit voorraad geleverd, snelle bezorging!

Filter

Catalogus

Frame breedte
  ?
Vloerlengte
  ?
Werkhoogte
-