Basic-line Rolsteiger (semi-prof)

Basic Line rolsteiger

De ASC Basic-Line® rolsteiger is heel simpel en voordelig in gebruik. Speciaal voor de semi-professionele gebruiker ontworpen. De hoge kwaliteit zorgt er voor dat de professionele gebruiker ook voor de basic-line kiest, voor minder intensief gebruik. Het aluminium is een sterke legering van 1.6 mm dik, en half gelast, daardoor zeer licht en gebruiksvriendelijk. Alle onderdelen van de basic line rolsteiger zijn van goede en robuuste kwaliteit welke u van ons gewend bent. U krijgt 5 jaar garantie op deze rolsteiger. Wilt u graag een goedkope steiger kopen, van goede kwaliteit,  dan is de Basic Line rolsteiger de ideale steiger! U kunt bij deze rolsteigers een losse X-Frame voorloopleuning bestellen, dan voldoet u meteen aan de nieuwe regelgeving.

Basic Line voor de particulier en semi-professional

Heeft u een goedkope aluminium steiger nodig die wel van goede kwaliteit is? Wilt u, bijvoorbeeld voor uw verbouwing, graag een steiger kopen waarmee uw veiligheid verzekerd is? Dan is de Basic Line rolsteiger de ideale keuze. De 1,6 millimeter wanddikte gecombineerd met de hoogwaardige legering handmatige TIG-lassen en onderdelen uit de A-klasse van ASC zorgen voor deze uitstekende kwaliteit. De maximale draagkracht bedraagt 500 kilogram en elk platform heeft een maximaal draagvermogen van 200 kilogram. Daarnaast heeft de Basic Line rolsteiger het voordeel dat de schoren makkelijk langs de platforms geplaatst kunnen worden. Dit vergroot het opbouwgemak terwijl de stabiliteit nog steeds voldoet aan de bovengenoemde sterkte- en stabiliteitsberekeningen.  Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Online een Basic Line rolsteiger kopen

Bent u een particulier en wilt u graag een rolsteiger kopen, dan is de Basic Line de ideale rolsteiger voor u! Gaat u bijvoorbeeld een tuinhuisje bouwen of worden de kozijnen vervangen? Gaat u op hoogte iets verbouwen? Dan is deze rolsteiger ideaal! Heeft u nog vragen over onze Basic Line rolsteigers of over het bestellen ervan, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.

Koopt u bij ons online uw Basic Line rolsteiger, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo is de verzending bij ons altijd gratis en profiteert u ook nog eens van 100 dagen retourgarantie. Heeft u morgen de Basic Line rolsteiger al nodig? Geen probleem! Bestelt u vandaag de rolsteiger nog vóór 14.00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis en kunt u dus direct aan de slag!

Lees meer Minder

Product filter

Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 8 van de 30 items
Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
Gevel / vrijstaand gebruik
-