Bordes trappen

Bordes trappen

Professionele bordes trappen besteld u bij DVLvanLoon. De bordes trap is aan 1 kant beloopbaar, en is daardoor gemakkelijker te verplaatsen dan de dubbele trap, door het lagere gewicht. Wij hebben een ruim assortiment bordes trappen. Voor iedere professional of serieuze klusser de juiste keuze. De verschillen die er zijn tussen de verschillende type bordes trappen, is de prijs-kwaliteit verhouding. U kunt er zeker van zijn dat u een goeie trap koopt. Wij leveren alleen kwalitatief goeie bordes trappen, welk type u ook kiest. 

De basic line bordes trappen zijn het scherpst in prijs, het eenvoudigst uitgevoerd. De basic line bordes trappen zijn van het merk alumexx, gespecialiseerd in semi-professioneel klimmateriaal met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een goeie trap voor een lage prijs.

De ASC dubbele trappen zijn van betere kwaliteit, en iets duurder ten opzichte van de basic line trappen. Een stevige bordes trap, voor jarenlang werkplezier. 
De bordestrappen van VGS zijn robuuste sterke trappen, geproduceerd van onbehandeld aluminium. Super sterk, bestand tegen het ruwere werk, door de robuuste aluminium afwerking. 
Voor de klusser die alleen het allerbeste wil,  is er de premium bordestrap. Standaard voorzien van een blauw coating, hoge kwaliteit afwerking, extra verstevigingen aangebracht, de Mercedes onder de trappen.

Lees meer Minder

Product filter

Toont 1 - 15 van de 37 items
-