BUDGET rolsteigers

Steiger aanbiedingen

Wilt u graag een goedkope rolsteiger kopen? Wij hebben altijd diverse rolsteiger aanbiedingen, voor een zeer scherpe prijs. Natuurlijk doet dit niets af aan de kwaliteit van de steigers. De steigers die u in de aanbieding vindt, hebben een aangepaste opbouw van onderdelen. Stabiliteit en veiligheid zijn natuurlijk gegarandeerd, maar de steigers zijn niet voor iedere klus geschikt. Ze zijn alleen voor gebruik bij de gevel of een ander object. Het aanbod aan steigers dat we in de aanbieding hebben varieert. Wij adviseren u graag zodat u de juiste steiger kiest! Als u er een losse voorloopleuning bij besteld, voldoen de steigers natuurlijk aan de nieuwe regelgeving die nu in Nederland geldt.

Goedkope rolsteiger kopen

Als u dus graag een goedkope rolsteiger wilt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan rolsteigers, maar wilt u wel verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Dan zit u bij Rolsteiger.net goed. Bij ons vindt u namelijk een ASC rolsteiger voor een scherpe prijs, terwijl stabiliteit en veiligheid altijd verzekerd zijn. Zo zijn de sporten van het frame altijd voorzien van een antislipprofiel en worden ze rondom TIG-gelast. Ook de schoren zijn rondom gelast op de verbinding tussen kracht en torsie te optimaliseren en zijn ze voorzien van automatische schoorklauwverbinding en RVS onderdelen. Ook de wielen bieden de nodige ondersteuning. Het polyamide wiel kan maximaal belast worden met wel 800 kilogram! U kunt bij ons dus gemakkelijk een goedkope rolsteiger in de aanbieding kopen terwijl u profiteert van alle kwaliteit, stevigheid, stabiliteit en veiligheid die een reguliere ASC steiger biedt! Alle ASC steigers zijn door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Direct uw ASC steiger online in de aanbieding bestellen

Heeft u voor uw bouwbedrijf een nieuwe ASC steiger nodig, en bent u op zoek naar een goede aanbieding? Dan zit u dus goed bij Rolsteiger.net. U kunt hier een goedkope rolsteiger voor een zeer scherpe prijs kopen, terwijl u nog steeds profiteert van de uitstekende kwaliteit. En bestelt u direct online, dan profiteert u ook nog eens van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Bestel dus direct uw ASC steiger, levering uit voorraad, binnen 48 uur bezorgt.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 15 van de 37 items
Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
gebruik
-