Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Custmade rolsteiger (custers)

Onze custmade rolsteiger is uitwisselbaar de de rolsteigers van Custers. De custers steiger is een aluminium rolsteiger die door een harde legering in combinatie met een bovengemiddelde wanddikte een bijzonder lange levensduur hebben. De rolsteigers van Custers hebben één sport meer dan andere gerenommeerde merken en zijn iets smaller. Platformen en schoren zijn wel uitwisselbaar met Altrex, ASC, Euroscaffold en Alumexx.

Filter products Showing all 6 results
Categorie
Prijs

Custers rolsteigers

Op zoek naar een Custers rolsteiger? Bekijk dan eens ons assortiment online en geniet van het gevarieerd aanbod dat wij bieden. Of u nu op zoek bent naar een Custers rolsteiger voor dagelijks of incidenteel gebruik, bij Rolsteiger.net zit u goed. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog, vandaag besteld is zeer snel in huis.

Custers rolsteiger kopen

Een Custers rolsteiger staat garant voor veilig en comfortabel werken op grote hoogte. De Custers rolsteigers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoen uiteraard aan alle strenge eisen. Mede door het feit dat de Custers rolsteigers vervaardigd zijn uit lichtgewicht aluminium, is het op- en afbouwen van de steiger een eenvoudige klus, ook wanneer u alleen de steiger op- of afbouwt.

Ons assortiment Custers rolsteigers bevat diverse afmetingen, zo kunt u voor iedere klus een Custers rolsteiger op maat aanschaffen. Weet u niet welke rolsteiger van Custers het meest geschikt voor u is? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Zowel kleine- en grote bedrijven als particulieren maken dagelijks gebruik van een Custers rolsteiger, de rolsteigers staan garant voor jarenlang comfortabel werken in de hoogte, zowel alleen of met meerdere personen.

Custers steigers

Op zoek naar steigers van Custers? Bekijk eens het assortiment op Rolsteiger.net. Naast rolsteigers bieden wij u ook kamersteigers, ladders en trappen. Welk soort klimmateriaal u ook aanschaft, bij Rolsteiger.net bent u verzekerd van de beste kwaliteit en beste prijzen.

Bestel vandaag nog via onze webshop en geniet van vele voordelen, zoals snelle verzending, gratis verzending, 5 jaar fabrieksgarantie én 100 dagen retourrecht.

Menu