Eco-line kamersteiger

Eco-Line kamersteiger

Dé kamersteiger voor semi-professioneel gebruik is toch wel de ASC Eco-Line kamersteiger. Wilt u thuis op hoger niveau klussen of schilderen, dan kunt u veilig werken met deze unieke kamersteiger. Hier is deze steiger namelijk uitermate geschikt voor! Hoewel de Eco-Line kamersteiger enkel geschikt is voor particulier gebruik en lichte werkzaamheden (klasse 2), kent deze steiger wel de uitstraling en het afwerkingsniveau van een ASC steiger. Zo zijn alle onderdelen handmatig gelast en geconstrueerd en natuurlijk vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Thuis veilig werken op niveau met de Eco-Line kamersteiger

Met de Eco-Line kamersteiger kunt u thuis veilig op hoogte werken. De kamersteiger is speciaal gemaakt voor de semi-professional die thuis aan de slag gaat. De Eco-Line kamersteiger voldoet dan ook aan de minimaal geldende wettelijke eisen voor particulier gebruik en is daarmee niet geschikt voor professionele bouwplaatsen. De steiger is daarnaast uit te breiden met diverse modules waarmee een werkhoogte van wel 8 meter behaald kan worden. Daarnaast is deze kamersteiger zeer wendbaar in gebruik en ook nog eens erg licht. De buisdiameter van de Eco-Line kamersteiger is 40 millimeter en de wanddikte is 1,6 millimeter.

Bestel direct online uw Eco-Line kamersteiger

Dit weekend nog aan de slag in huis? Bestel dan direct online uw Eco-Line kamersteiger! U kunt dit gemakkelijk online doen via deze pagina. Bestelt u vandaag nog vóór 14.00 uur, dan kunt u morgen al aan de slag met uw Eco-Line kamersteiger. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd eerst even contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 085-744 05 29. U profiteert bij ons ook altijd van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie!

Lees meer Minder
Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-