Euro Platform met luik 400 carbondeck

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€368,00
€445,28 incl. btw

6

Gratis verzending vanaf € 250,- Binnen 1 werkdag verzonden of af te halen. TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Platform 400 met luik. Carbondeck, massieve opleghaken. Afmeting 400 x 60 x 6. Gewicht 21,5 KG.

 

Het frame van het Euro Platform is gemaakt met een hoogwaardige aluminium (vliegtuig)legering. De dragers van het platform bestaat uit een dubbelwandige koker, TIG gelast. De platformen zijn veilig, en tegelijk licht in gewicht. Euro gebruikt extra sterke tussenliggers, die allemaal driekwart rondom TIG zijn gelast. Hierdoor kent een Euro Platform een zeer solide en stijve constructie met zeer veel draagvermogen. Deze constructie is zo robuust dat ze niet alleen voldoen aan de normen voor Klasse 3 (2 kN p/m2), maar zelfs geschikt zijn als gevelsteiger in Klasse 4 (3 kN p/m2).

De structuur van het Euro Carbondeck bestaat uit een polyester honingraatprofiel met vezel versterkte onder- en bovencomponenten. Deze constructie is maar liefst 25 % procent (4 kg) lichter dan een houten platform, maar geeft wel eenzelfde extreme stevigheid. Bovendien heeft een carbondeck platform een nog langere levensduur dan het Fortodeck.

De opleghaken van massief aluminium zijn 2 cm dik zorgen voor nog meer veiligheid. De afwerking is van de allerhoogste kwaliteit en staat garant voor een lange levensduur.

-