EURO Rolsteiger 135 x 250 x 11.2 mtr. werkhoogte

EURO Rolsteiger 135 x 250 x 11.2 mtr. werkhoogte

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€2.942,00
€3.559,82 incl. btw

Samenstelling
Frame breedte 135 cm
Vloerlengte 250 cm. Belastbaarheid 250 KG
Werkhoogte 11.2 mtr. Platformhoogte 9.2 mtr
Opbouwframe 7-sporten 8 x
Opbouwframe 4-sporten 2x
Leuningframe 2-sporten 2 x
Platform met luik ( Optie Carbondeck ) 3 x
Platform zonder luik ( Optie Carbondeck ) 3 x
Horizontaal schoor 14 x
Diagonaal schoor (gratis quicklock update) 18 x
Tele-stabilisator 200-280 2 x
Wiel nylon op aluminium spindel 800 KG 4 x. Gratis update naar zwaarder belastbaar wiel.
Kantplankenset hout 1 x
NEN-EN 1004-3 / TUV gecertificeert 1 x.
5 jaar garantie. Levenslang op de lasverbindingen
Geschikt voor plaatsing bij een gevel Verankeren vanaf 11 mtr. werkhoogte verplicht
Geschikt voor vrijstaand gebruik tot 12 mtr. werkhoogte Bij vrijstaand gebruik 4 stabilisatoren verplicht vanaf 8 mtr. werkhoogte
De samenstelling van de steiger is naar uw wensen aan te passen. Neem daarvoor contact met ons op via de chat of bel 085-7440529
Productinformatie

Deze lichtgewicht, zelfborgende Euro rolsteiger heeft een framebreedte van 135 cm. Daar passen 2 platformen naast elkaar in, voor extra werkruimte en veiligheid. De vloerlengte is 250 cm, dat is de meest gebruikte lengte. De werkhoogte 11.2 heeft een steiger hoogte 10.2 mtr, en een platformhoogte 9.2 mtr. De samenstelling van deze rolsteiger is geschikt voor vrijstaand gebruik (tot 12 mtr. werkhoogte) en voor gebruik bij een gevel ( verankeren vanaf 11 mtr. werkhoogte).

Per 1 Januari 2018 gelden andere regels voor het (de)monteren van rolsteigers. 
Volgens die regels mag een werkplatform pas worden geplaatst nadat er rondom een leuning op heuphoogte is aangebracht voor dat platform. ASC heeft daarvoor meerdere leuningen ontwikkeld. Wij adviseren de AGS-X frame of de AGS-XS. U kunt deze los bij uw rolsteiger bestellen. Dan voldoet u aan de regelgeving. Bij een vrijstaande rolsteiger zijn 2 voorloopleuningen nodig. Bij een rolsteiger die (met minder dan 15 cm ruimte) tegen de gevel aan geplaatst wordt, is 1 voorloopleuning voldoende. Wilt u een rolsteiger kopen die helemaal volgens de nieuwe regels is samengesteld kijk dan bij AGS-rolsteigers.
Alles omtrent rolsteigers en de wetgeving vind u terug in het A-blad rolsteigers. Bekijk hieronder de video’s van de ASC voorloopleuningen.

De Euro rolsteiger is de steiger met de conische doorbouwpen en glansbuis. De euro rolsteiger heeft rondom gerstekorrel anti-slip op de sporten. Euro rolsteigers zijn geproduceerd van gewalst aluminium, 1.6 mm dik. Daardoor lichter in gebruik, maar met de zelfde sterkte als de ASC rolsteigers. Euro rolsteigers zijn niet uitwisselbaar met andere gangbare merken. U krijgt op deze steiger ook 5 jaar garantie en levenslang op de lasverbindingen.

De Euro rolsteiger heeft een lange levensduur en is gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium, wanddikte 2.2 en rondom TIG-gelast. De wielen en de platformen zijn van de hoogste kwaliteit, stevig en robuust. De horizontale en diagonale schoren worden ook rondom afgelast en zijn gemerkt met een kleur, dat vergemakkelijkt het opbouwen en afbreken van de steigers. De rolsteigers zijn standaard uitgevoerd met een platform met houten deck, en een standaard schoor. U kunt kiezen voor de gratis quicklock schoor, of het lichtere platform carbondeck (meerprijs). Hieronder vind u daar duidelijke productinformatie over.

Videos
-