EURO Rolsteiger 75 x 250 x 12.2 mtr. werkhoogte

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€2.429,00
€2.939,09 incl. btw

6

Gratis verzending vanaf € 250,- excl. btw. Binnen 1 werkdag verzonden of af te halen. TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Deze lichtgewicht, zelfborgende Euro rolsteiger , heeft een framebreedte van 75 cm, ideaal voor gebruik in smalle ruimtes. De vloerlengte is 250 cm, dat is de meest gebruikte lengte. Werkhoogte 11.2 heeft een steiger hoogte van 10.2 mtr, en een platformhoogte 9.2 mtr. De samenstelling van deze rolsteiger is geschikt voor vrijstaand gebruik ( tot 8 mtr. werkhoogte) en voor gebruik bij een gevel ( verankeren vanaf 9 mtr. werkhoogte).

Per 1 Januari 2018 gelden andere regels voor het (de)monteren van rolsteigers. 
Volgens die regels mag een werkplatform pas worden geplaatst nadat er rondom een leuning op heuphoogte is aangebracht voor dat platform. ASC heeft daarvoor meerdere leuningen ontwikkeld. Wij adviseren de AGS-X frame of de AGS-XS. U kunt deze los bij uw rolsteiger bestellen. Dan voldoet u aan de regelgeving. Bij een vrijstaande rolsteiger zijn 2 voorloopleuningen nodig. Bij een rolsteiger die (met minder dan 15 cm ruimte) tegen de gevel aan geplaatst wordt, is 1 voorloopleuning voldoende.
Bij rolsteigers met een frame van 75 cm is het alleen mogelijk om aan deze regelgeving te voldoen, als men begint op te bouwen met een 4-sports opbouwframe. Bij rolsteigers met een frame van 75 cm kan men de platformen namelijk niet halverwege het frame plaatsen, daar zitten de diagonalen. Door te beginnen met een half opbouwframe ( 4-sporter ) is dit probleem opgelost. Men begint als het ware met de leuning. U kunt eenvoudig een update naar de nieuwe regelgeving bij deze rolsteiger bestellen.

Alles omtrent rolsteigers en de wetgeving vind u terug in het A-blad rolsteigers. Bekijk hieronder de video’s van de ASC voorloopleuningen.

De Euro rolsteiger is de steiger met de conische doorbouwpen en glansbuis. De euro rolsteiger heeft rondom gerstekorrel anti-slip op de sporten. Euro rolsteigers zijn geproduceerd van gewalst aluminium, 1.6 mm dik. Daardoor lichter in gebruik, maar met de zelfde sterkte als de ASC rolsteigers. Euro rolsteigers zijn niet uitwisselbaar met andere gangbare merken. U krijgt op deze steiger ook 5 jaar garantie en levenslang op de lasverbindingen.

De Euro rolsteiger heeft een lange levensduur en is gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium, wanddikte 2.2 en rondom TIG-gelast. De wielen en de platformen zijn van de hoogste kwaliteit, stevig en robuust. De horizontale en diagonale schoren worden ook rondom afgelast en zijn gemerkt met een kleur, dat vergemakkelijkt het opbouwen en afbreken van de steigers. De rolsteigers zijn standaard uitgevoerd met een platform met houten deck, en een standaard schoor. U kunt kiezen voor de gratis quicklock schoor, of het lichtere platform carbondeck (meerprijs). Hieronder vind u daar duidelijke productinformatie over.

Quicklock schoor video

Instructie nieuwe regelgeving met behulp van één voorloopleuning

Euro rolsteiger easy-clic systeem

Samenstelling
Frame breedte 75 cm.
Vloerlengte 250 cm. Belastbaarheid 250 KG
Werkhoogte 12.2 mtr. Platformhoogte 10.2 mtr
Opbouwframe 7-sporten 10 x
Leuningframe 2-sporten 2 x
Platform met luik ( Optie Carbondeck ) 3 x
Horizontaal schoor 10 x
Diagonaal schoor (gratis quicklock update) 10 x
Tele-stabilisator 300-380 2 x
Wiel nylon op aluminium spindel 800 KG 4 x. Gratis update ! Normaal € 100,- meerprijs.
Kantplankenset hout 1 x
NEN-EN 1004-3 / TUV Certificaat 1 x.
5 jaar garantie. Levenslang op de lasverbindingen
Geschikt voor vrijstaand gebruik tot 8 mtr. werkhoogte Bij vrijstaand gebruik 4 stabilisatoren verplicht vanaf 6 mtr. werkhoogte
Geschikt voor plaatsing bij een gevel Verankeren vanaf 9 mtr. werkhoogte verplicht
De samenstelling van de steiger is naar uw wensen aan te passen. Neem daarvoor contact met ons op via de chat of bel 085-7440529
Snel en gratis geleverd 100 dagen retour garantie. Boven € 500,- afhaalkorting € 30,- excl. btw
Videos

Quicklock schoor video

Instructie nieuwe regelgeving met behulp van één voorloopleuning

Euro rolsteiger easy-clic systeem

Reviews