Euro rolsteiger

Euro rolsteiger

De Euro rolsteiger is de Rolls Royce onder de steigers. Deze rolsteiger met conische verbindingspen is een kwalitatief hoogwaardig rolsteiger bedoeld voor de professional die hoge eisen stelt op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Door de conische verbindingspen is de Euro rolsteiger sneller, veiliger en makkelijker op te (de-)monteren. Geen borgpennen. Vind snel de Euro rolsteiger die bij u past door gebruik van het filter.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 54 items

Bijkomend groot voordeel is dat frames NOOIT klemmen. Euro rolsteigers zijn geproduceerd van gewalst aluminium, geven niet af en zijn lichter in gewicht. Euro rolsteigers zijn niet uitwisselbaar met andere rolsteiger types. Ook bij de euro rolsteiger kunt u een losse voorloopleuning bestellen.

Euro rolsteiger kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u voor uw zaak graag een Euro rolsteiger kopen? Dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net! De Euro rolsteiger is een erg slimme keuze, zeker als u gebruiksgemak en veiligheid erg belangrijk vindt. Deze rolsteiger voldoet namelijk ruim aan de NEN-1004 en het certificaat hiervan wordt altijd meegeleverd. Kenmerkend aan de Euro rolsteiger is de unieke verbindingspen, de Euro-pen. Dit is een zelfborgende verbindingspen waardoor de steiger maar op één manier kan worden opgemaakt. Dit zorgt voor optimale veiligheid en natuurlijk een snelle opbouw. Alle verbindingen zijn dan ook handmatig TIG-gelast, wat ook geldt voor het frame. Het platform is daarnaast ook van uitstekende kwaliteit. Het bestaat namelijk uit een sterk, gelast aluminium basisframe met robuuste, massieve opleghaken en een lichtgewicht of extreem lichtgewicht carbondeck met doorleghaken waardoor u over een doorlopende werkvloer beschikt. Daarnaast heeft het een watervaste multiplex plaat met antislipprofiel.

De Euro rolsteiger heeft nog meer kenmerkende eigenschappen, zoals:

  • Schoren van kwalitatief hoogwaardig aluminium die voorzien zijn van robuuste maar soepel werkende, rondom afgelaste schoorklauwen. Deze kunnen uitgevoerd worden met het gepatenteerde Quick-Lock systeem.

  • Polyamide wielen van 200 millimeter met een dubbele remming en een in hoogte verstelbare aluminium spindel met een maximale belasting van 500 tot 800 kilogram.

De Euro rolsteiger is niet uitwisselbaar met steigers van andere merken zoals Altrax, Euroscaffold, de steigers van Wienesse en meer.

Online de Euro rolsteiger bestellen

Is de Euro rolsteiger de rolsteiger waar u naar op zoek bent? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen! Heeft u eerst nog wat advies nodig over de juiste Euro rolsteiger voor uw bedrijf, dan kunt u altijd eerst even contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Als u de keuze heeft kunnen maken, dan kunt u online de Euro rolsteiger bestellen. U profiteert van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Bestelt u de Euro rolsteiger dan heeft u deze binnen 48 uur al in huis!

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-