Fast clic Rolsteiger 75 x 250 x 10.2 mtr. werkhoogte

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€1.652,00
€1.998,92 incl. btw

6

Gratis verzending vanaf € 250,- Afhalen = korting. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Samenstelling
Frame breedte 75 cm.
Vloerlengte 250 cm. Belastbaarheid 250 KG
Werkhoogte 10.2 mtr. Platformhoogte 8.2 mtr
Opbouwframe 7-sporten 8 x
Leuningframe 2-sporten 2 x
Platform met luik ( Optie Carbondeck ) 2 x
Horizontaal schoor 8 x
Diagonaal schoor (gratis quicklock update) 8 x
Tele-stabilisator 300-380 2 x
Wiel nylon op aluminium spindel 800 KG 4 x. Gratis update ! Normaal € 100,- meerprijs.
Kantplankenset hout 1 x
Borgpen 16 x
NEN-EN 1004-3 / TUV Certificaat 1 x.
5 jaar garantie. Levenslang op de lasverbindingen
Geschikt voor plaatsing bij een gevel Verankeren vanaf 9 mtr. werkhoogte verplicht
De samenstelling van de steiger is naar uw wensen aan te passen. Neem daarvoor contact met ons op via de chat of bel 085-7440529
Productinformatie

Deze FC rolsteiger 75 x 250 x 10.2 mtr.  heeft een framebreedte van 75 cm, en is ideaal voor gebruik in een steeg en andere smalle ruimtes. De vloerlengte is 250 cm, dat is de meest gebruikte lengte. Werkhoogte 10.2 heeft een steiger hoogte van 9.2 mtr, en een platformhoogte 8.2 mtr. De samenstelling van deze rolsteiger is geschikt voor vrijstaand gebruik ( tot 8 mtr. werkhoogte) en voor gebruik bij een gevel (verankeren vanaf 9 mtr. werkhoogte).

Per 1 Januari 2018 gelden andere regels voor het (de)monteren van rolsteigers. 
Volgens die regels mag een werkplatform pas worden geplaatst nadat er rondom een leuning op heuphoogte is aangebracht voor dat platform. ASC heeft daarvoor meerdere leuningen ontwikkeld. Wij adviseren de AGS-X frame of de AGS-XS. U kunt deze los bij uw rolsteiger bestellen. Dan voldoet u aan de regelgeving. Bij een vrijstaande rolsteiger zijn 2 voorloopleuningen nodig. Bij een rolsteiger die (met minder dan 15 cm ruimte) tegen de gevel aan geplaatst wordt, is 1 voorloopleuning voldoende.
Bij rolsteigers met een frame van 75 cm is het alleen mogelijk om aan deze regelgeving te voldoen, als men begint op te bouwen met een 4-sports opbouwframe. Bij rolsteigers met een frame van 75 cm kan men de platformen namelijk niet halverwege het frame plaatsen, daar zitten de diagonalen. Door te beginnen met een half opbouwframe ( 4-sporter ) is dit probleem opgelost. Men begint als het ware met de leuning. U kunt eenvoudig een update naar de nieuwe regelgeving bij deze rolsteiger bestellen.
 Alles omtrent rolsteigers en de wetgeving vind u terug in het A-blad rolsteigers. Bekijk hieronder de video’s van de ASC voorloopleuningen.

De Fast clic Rolsteiger heeft een conische verbindingspen. Daardoor klemmen de frames nooit, en is uw steiger veiliger en makkelijker te (de-)monteren). De borgpennen hoeven niet gedemonteerd te worden. De Fast-clic rolsteiger is de doorontwikkelde versie van de HT rolsteiger, de frames kantelen niet bij montage en demontage.

Voor professioneel gebruik. De FC rolsteigers zijn uitwisselbaar met Altrex steigers en andere gangbare merken. Wij leveren deze steiger met levenslange garantie op de lasverbindingen, en 5 jaar algemene garantie.

De FC rolsteiger heeft een lange levensduur en is gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium, wanddikte 2.2 en rondom TIG-gelast. De wielen en de platformen zijn van de hoogste kwaliteit, stevig en robuust. De horizontale en diagonale schoren worden ook rondom afgelast en zijn gemerkt met een kleur, dat vergemakkelijkt het opbouwen en afbreken van de steigers. De rolsteigers zijn standaard uitgevoerd met een platform met houten deck, en een standaard schoor. U kunt kiezen voor de gratis quicklock schoor, of het lichtere platform carbondeck (meerprijs). Hieronder vind u daar duidelijke productinformatie over.

AGS XS voorloopleuning video

Videos

AGS XS voorloopleuning video

-