Fast clic rolsteiger

Fast Clic rolsteiger kopen

Een Fast Clic rolsteiger kopen ? De Fast-clic rolsteiger is de steiger met de conische doorbouw-pen. Het is een kwalitatief hoogwaardig rolsteiger bedoeld voor de professional die hoge eisen stelt op het gebied van veiligheid. Door de conische doorbouw-pen zijn Fast-Clic rolsteigers sneller en veiliger te (de)-monteren. De borgpennen blijven in de frames zitten, deze hoeft u niet te verwijderen bij het demonteren. Ook deze steiger is geproduceerd van hoogwaardig aluminium met een wanddikte van 2.2 mm, TIG-gelast. De Fast Clic rolsteiger is uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, en behoort tot de betere rolsteiger types. U kunt bij deze rolsteigers een losse voorloopleuning bestellen, dan voldoet u meteen aan de nieuwe regelgeving.

Fast Click rolsteiger kopen bij Rolsteiger.net

Als u een Fast Click rolsteiger gaat kopen bij Rolsteiger.net, dan profiteert u van uitstekende steigers van prima kwaliteit. De Fast Click rolsteiger bevat de volgende eigenschappen:

 • De rolsteiger kan snel opgebouwd worden door de speciale penverbinding. Het systeem gebruikt de standaard borggaten van de ASC opbouwframes. Hierdoor worden deze niet automatisch geborgd. Met de standaard borgclips hoeft u deze dus nooit meer te ontgrendelen! Zo profiteert u van optimaal gebruiksgemak en een minimaal verlies aan materialen.

 • Het frame is handmatig TIG-gelast van geëxtrudeerd, dikwandig aluminium van 2 millimeter.  

 • Het platform heeft een dubbelwandig gelast aluminium profiel van zeer hoge legering met een multiplex antislipdeck. Daarnaast heeft het massief opgeschroefde haken met windbeveiliging en is de maximale belasting 275 kilogram volgens klasse 3.

 • De schoren zijn rondom gelast en bieden de allerbeste kwaliteit op het gebied van kracht-/torsieverbinding. De schoorklauw heeft over 225 graden contact met de buis.

 • Het polyamide wiel heeft een eenvoudig werkend en degelijk remsysteem. Het wiel staat geremd in het hart onder de steiger en heeft een maximale belasting van 850 kilogram.

 • Een stabilisator die aan het frame vastgemaakt wordt met een kunststof koppeling, gebruiksvriendelijk is en geen beschadigingen aan het frame aanbrengt.

 • Makkelijk te monteren houten kantplanken die uitermate geschikt zijn voor de reclame van uw bedrijf.

 • Een steigerbumper die de muur tegen beschadigingen beschermt en tegelijkertijd werkt als muurafhouder en geleider.

Online een Fast Click rolsteiger kopen

Bent u overtuigd en wilt u graag de Fast Click rolsteiger kopen? Dan kan dat gemakkelijk online! Bestel direct uw Fast Click rolsteiger en profiteer van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse. Uit voorraad geleverd, snelle bezorging ! Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 15 van de 54 items
Filter

Catalogus

Frame breedte
  ?
Vloerlengte
  ?
Werkhoogte
gebruik
-