Fast clic Rolsteiger 135 x 250 x 5.2 mtr. werkhoogte

Fast clic Rolsteiger 135 x 250 x 5.2 mtr. werkhoogte

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€1.177,00
€1.424,17 incl. btw

Samenstelling
Frame breedte 135 cm
Vloerlengte 250 cm. Belastbaarheid 250 KG
Werkhoogte 5.2 mtr. Platformhoogte 3.2 mtr
Opbouwframe 7-sporten 2 x
Opbouwframe 4-sporten 2x
Leuningframe 2-sporten 2 x
Platform met luik ( Optie Carbondeck ) 1 x
Platform zonder luik ( Optie Carbondeck ) 1 x
Horizontaal schoor 6 x
Diagonaal schoor (gratis quicklock update) 6 x
Wiel nylon op stalen spindel 375 KG 4 x
Kantplankenset hout 1x
Borgpen 8 x
NEN-EN 1004-3 / TUV gecertificeert 1 x.
5 jaar garantie. Levenslang op de lasverbindingen
Geschikt voor plaatsing bij een gevel Verankeren vanaf 11 mtr. werkhoogte verplicht
Geschikt voor vrijstaand gebruik tot 12 mtr. werkhoogte Bij vrijstaand gebruik 4 stabilisatoren verplicht vanaf 8 mtr. werkhoogte
De samenstelling van de steiger is naar uw wensen aan te passen. Neem daarvoor contact met ons op via de chat of bel 085-7440529
Productinformatie

Deze fast clic rolsteiger 135 x 250 x 5.2 mtr.  heeft een framebreedte van 135 cm. Daar passen 2 platformen naast elkaar in, voor extra werkruimte en veiligheid. De vloerlengte is 250, dat is de meest voorkomende lengte. De werkhoogte 5.2 heeft een steiger hoogte 4.2 mtr, en een platformhoogte 3.2 mtr. De samenstelling van deze rolsteiger is geschikt voor vrijstaand gebruik (tot 12 mtr. werkhoogte) en voor gebruik bij een gevel ( verankeren vanaf 11 mtr. werkhoogte).

Per 1 Januari 2018 gelden andere regels voor het (de)monteren van rolsteigers. Volgens die regels mag een werkplatform pas worden geplaatst nadat er rondom een leuning op heuphoogte is aangebracht voor dat platform. ASC heeft daarvoor meerdere leuningen ontwikkeld. Wij adviseren de AGS-X frame of de AGS-XS. U kunt deze los bij uw rolsteiger bestellen. Dan voldoet u aan de regelgeving. Bij een vrijstaande rolsteiger zijn 2 voorloopleuningen nodig. Bij een rolsteiger die (met minder dan 15 cm ruimte) tegen de gevel geplaatst wordt, is 1 voorloopleuning voldoende. Wilt u een rolsteiger kopen die helemaal volgens de nieuwe regels is samengesteld kijk dan bij AGS-rolsteigers. Alles omtrent rolsteigers en de wetgeving vind u terug in het A-blad rolsteigers. Bekijk hieronder de video’s van de ASC voorloopleuningen.

De Fast clic Rolsteiger heeft een conische verbindingspen. Daardoor klemmen de frames nooit, en is uw steiger veiliger en makkelijker te (de-)monteren). De borgpennen hoeven niet gedemonteerd te worden. De Fast-clic rolsteiger is de doorontwikkelde versie van de HT rolsteiger, de frames kantelen niet bij montage en demontage.

Voor professioneel gebruik. De FC rolsteigers zijn uitwisselbaar met Altrex steigers en andere gangbare merken. Wij leveren deze steiger met levenslange garantie op de lasverbindingen, en 5 jaar algemene garantie.

De FC rolsteiger heeft een lange levensduur en is gemaakt van hoogwaardig lichtgewicht aluminium, wanddikte 2.2 en rondom TIG-gelast. De wielen en de platformen zijn van de hoogste kwaliteit, stevig en robuust. De horizontale en diagonale schoren worden ook rondom afgelast en zijn gemerkt met een kleur, dat vergemakkelijkt het opbouwen en afbreken van de steigers. De rolsteigers zijn standaard uitgevoerd met een platform met houten deck, en een standaard schoor. U kunt kiezen voor de gratis quicklock schoor, of het lichtere platform carbondeck (meerprijs). Hieronder vind u daar duidelijke productinformatie over.

Videos
-