Rolsteiger aanhangers

Rolsteiger aanhanger

Als u een rolsteiger aangeschaft heeft, dan moet u deze natuurlijk ook regelmatig vervoeren. U wilt natuurlijk dat dit veilig gebeurt, zonder dat er beschadigingen ontstaan aan de steiger of aan uw voertuig. Daarom kunt u kiezen voor een steigeraanhanger. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen bij Rolsteiger.net, zodat u morgen al uw steiger overal mee naartoe kan nemen! Bekijk ons gehele assortiment aan verschillende soorten steigeraanhangers online en bestel direct!

De ideale aanhanger voor uw steiger

U vindt bij ons veel verschillende soorten steigeraanhangers, maar wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal van de beste kwaliteit zijn en natuurlijk, zoals u van ons gewend bent, verkrijgbaar zijn voor een zeer scherpe prijs! Zo vindt u dus geheid de ideale aanhanger voor uw steiger in onze webshop. Zo heeft u bij ons keuze uit de volgende soorten steigeraanhangers:

  • Basic Carrier: dit is een basis steigeraanhanger met een eenvoudige en degelijke constructie. Er is ruimte voor een rolsteiger van 14 meter werkhoogte. Deze aanhanger is licht in gewicht maar toch van hoogwaardige kwaliteit.

  • U kunt natuurlijk ook kiezen voor een heftruckplateau. Dit is namelijk de ideale combinatie tussen een steigeraanhanger en een opslagrek. Het dikke onderstel is zeer robuust, vrij van onderhoud en licht in gewicht.

  • ASC afsluitbare steigerwagen waarmee u makkelijk een rolsteiger van 12 meter werkhoogte kunt verplaatsen. Met deze aanhanger is uw rolsteiger optimaal beschermd tegen diefstal.

  • Steigertransporter: een unieke combinatie tussen een rolsteiger en een standaard aanhanger. Zo kunt u de aanhanger en de steiger geheel los van elkaar gebruiken en de constructie kan gemakkelijk door één persoon op de hanger te monteren.

Online steigeraanhanger kopen

Wilt u graag een steigeraanhanger kopen, dan kunt u daarvoor dus uitstekend terecht bij Rolsteiger.net. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod en vindt u dus altijd wel de juiste aanhanger voor uw rolsteiger. Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk dé specialist en helpen u graag de juiste keuze te maken voor uw steiger of toepassing. U kunt hiervoor contact opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Mocht u een keuze hebben kunnen maken, dan kunt u direct online een steigeraanhanger kopen. Plaatst u vandaag vóór 14.00 uur nog een bestelling, dan heeft u de aanhanger voor uw steiger de volgende dag al voor de deur. Ook profiteert u van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Bestel uw rolsteiger aanhangers dus direct online!

Lees meer Minder
Categorieen v
Toont 1 - 4 van de 4 items
Filter

Catalogus

Categorieen
-