Basic line rolsteiger (semi-prof)

Basic line rolsteiger

De ASC Basis rolsteiger is heel simpel in gebruik. Het grote verschil met de professionele rolsteigers is dat de basic line rolsteigers lichter zijn uitgevoerd, daardoor nog gemakkelijker om mee te werken. Staat u niet dagelijks op de steiger ? Dan is de Basic Line rolsteiger ideaal voor u ! Vind snel de basic line rolsteiger die bij u past door gebruik van het filter.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 14 van de 14 items

Basic Line steiger voor de particulier en semi-professional

Alle onderdelen van de basic line rolsteiger zijn van goede kwaliteit welke u van ons gewend bent. U krijgt 5 jaar garantie op deze rolsteiger. Wilt u graag een goedkope steiger kopen, van goede kwaliteit, dan is de Basic Line rolsteiger de ideale steiger! Voor het lichtere werk op en om het huis.

Heeft u een goedkope aluminium steiger nodig die wel van goede kwaliteit is? Wilt u, bijvoorbeeld voor uw verbouwing, graag een steiger kopen waarmee uw veiligheid verzekerd is? Dan is de Basic Line rolsteiger de ideale keuze. De 1.6 millimeter wanddikte gecombineerd met de hoogwaardige legering handmatige TIG-lassen en onderdelen uit de A-klasse van ASC zorgen voor deze uitstekende kwaliteit. De maximale draagkracht bedraagt 500 kilogram en elk platform heeft een maximaal draagvermogen van 250 kilogram. Daarnaast heeft de Basic Line rolsteiger met framebreedte 90 cm. het voordeel dat de schoren makkelijk langs de platforms geplaatst kunnen worden. Dit vergroot het opbouwgemak terwijl de stabiliteit nog steeds voldoet aan de bovengenoemde sterkte- en stabiliteitsberekeningen.  Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Bestel online uw Basic Line rolsteiger

Bent u een particulier en wilt u graag een rolsteiger kopen, dan is de Basic Line de ideale rolsteiger voor u! Gaat u bijvoorbeeld een tuinhuisje bouwen of worden de kozijnen vervangen? Gaat u op hoogte iets verbouwen? Dan is deze rolsteiger ideaal! Heeft u nog vragen over onze Basic Line rolsteigers of over het bestellen ervan, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.

Koopt u bij ons online uw Basic Line rolsteiger, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo is de verzending bij ons altijd gratis en profiteert u ook nog eens van 100 dagen retourgarantie. Heeft u snel de Basic Line rolsteiger al nodig? Geen probleem! Wij leveren alles uit voorraad, en binnen 24-48 uur is de rolsteiger bij u afgeleverd!

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte