Steiger kopen

Steiger kopen

Steiger kopen? Wij willen hier ook het kopen van een steiger wat overzichtelijker maken. Een steiger kopen is namelijk geen gemakkelijke klus, helemaal als u hier geen ervaring mee heeft. Daar gaan wij u mee helpen ! Door de vele steiger merken en aanbieders ziet u door de bomen het bos niet meer. Dat maakt het kopen van een steiger lastig. Een Altrex ? Euroscaffold, Skyworks,of een Layher steiger misschien? ASC, Little Jumbo, Solide, of toch een Custers steiger? Allemaal verschillende merken met verschillende prijzen. Alle steiger leveranciers pretenderen ook de beste te zijn, ze geven allemaal 5 jaar garantie en een niet goed geld terug garantie, 100 dagen retour-garantie, gratis geleverd, en ga zo maar door. Daar word u dus geen wijs uit.

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 10 van de 10 items

Een steiger kopen is niet gemakkelijk!

U denkt misschien, ik ga een gebruikte steiger kopen! Op marktplaats worden ze vast goedkoper aangeboden. Helaas, daar vind u precies dezelfde aanbieders als op Google. Op marktplaats worden over het algemeen ook nieuwe steigers aangeboden. Gebruikte steigers zijn in prijs gemiddeld maar 10 tot 15% goedkoper dan nieuwe steigers, en gebruikte steigers zijn er bijna niet. Dat heeft als voornaamste reden de kwaliteit van de meeste steigers. Een steiger heeft over het algemeen een zeer lange levensduur, als u tenminste het juiste merk aanschaft. En dat is nou juist een moeilijk punt. Wij zullen proberen wat duidelijkheid te scheppen middels onderstaand overzicht. Waarin we de meest verkochte merken, en de merken die u op internet vind een eerlijke en onafhankelijke beoordeling geven.

Overzicht van de steiger merken:

ASC: Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. De kwaliteit is vergelijkbaar met Altrex, maar een stuk goedkoper. ASC heeft de Quicklock schoor ontwikkeld en de Fast Clic rolsteiger, deze producten geven aan dat ASC een inventief bedrijf is. Deze producten vergroten de veiligheid voor de gebruiker enorm. De semi-professionele lijn van ASC heet tegenwoordig Alumexx, en is vergelijkbaar met de semi professionele lijn van Altrex, deze producten zijn goed voor huis, tuin en keuken gebruik, maar voor professioneel gebruik niet aan te raden. De prijs-kwaliteit verhouding is bij ASC echt het beste. Er is veel aandacht voor duurzame producten met een lange levensduur.

Altrex: Ook uitstekende kwaliteit, maar, veel te duur. Altrex is het meeste bekende merk onder de klimmaterialen. En veel bouwvakkers zullen om die reden een Altrex steiger kopen. Maar is dit u wel zo slim? Het kan namelijk echt een stuk goedkoper. De bekende merknaam Altrex zorgt voor de hoge prijzen denken wij. De professionele lijn van Altrex is van zeer goede kwaliteit, en raden wij als product  zeker aan. Het is echter wel zo, dat u voor veel minder geld beter een ASC product kunt kopen. Het is misschien gek, maar bij ASC betaald u voor praktisch dezelfde producten veel minder geld. Het scheelt vaak wel 20 %. De semi-professionele lijn van Altrex vind u in de bouwmarkten, en is echt voor hobby-matig gebruik. Dit is voor de professional zeker niet aan te raden. De Altrex steigers hebben een universele maatvoering en zijn uitwisselbaar met andere merken.

Skyworks: Net als Altrex en ASC goede kwaliteit, maar ook erg duur. Skyworks is een producent die zich meer richt op de verhuurmarkt dan op de verkoop. Skyworks producten worden verkocht in de schilder vak-winkels met een wat langere levertijd, dat is vaak niet handig als u snel moet schakelen.

Custers: Uitstekende kwaliteit, maar ook erg prijzig. Custers heeft een professionele en een semi-professionele lijn. De Handy en de Corona. Een Custers steiger heeft geen universele maatvoering en is niet uitwisselbaar met andere merken. Custers is wat zwaarder materiaal en heeft een zeer lange levernsduur. Dat zware materiaal kan ook erg onhandig zijn. Het maakt het werken met Custers materiaal onnodig zwaar. U kunt ook Custmade materiaal aanschaffen. ASC produceert de Custmade steigers met dezelfde maatvoering maar voor een veel scherpere prijs. De Custmade steigers van ASC zijn ook lichter dan het originele Custers materiaal, het voldoet wel aan dezelfde eisen als het originele Custers materiaal.

Layher: Duitse degelijkheid. Erg zwaar materiaal, van uitstekende kwaliteit, maar niet aan te raden, door de het hoge gewicht van het materiaal, en het is niet uitwisselbaar met andere merken, geen universele maatvoering. Layher is een bekende naam in de steigerwereld en is vooral bekend van de stalen vaste steigers. De rolsteigers van Layher zijn onnodig zwaar en daardoor niet aan te raden. Het gewicht is niet meer van deze tijd.

Euroscaffold: Goeie kwaliteit voor een scherpe prijs. Euroscaffold is een producent die een flinke groei doormaakt de laatste jaren, doordat ze erg op internet aanwezig zijn, en daardoor veel steigers verkopen. Het zijn redelijk goeie producten, maar u moet wel opletten wat u koopt, en voor welke toepassing.  Als u bijvoorbeeld zelf met de steiger werkt, en zuinig op uw materiaal bent, gaat een euroscaffold steiger jaren mee. Als uw bijvoorbeeld een aannemersbedrijf hebt, en uw personeel werkt ermee, dan raden wij de euroscaffold producten niet aan. Ze zijn wel goed, maar niet hufterproef zoals wij dat zeggen. Voor echt intensief gebruik raden wij Euroscaffold af. Er word direct uit de fabriek geleverd, daarom laat de afwerking van het materiaal nog wel is te wensen over. Euroscaffold biedt basis-rolsteigers aan voor een scherpe prijs. Let daarbij wel op het beperkte aantal onderdelen, of dat wel voldoende voor u is.

De conclusie die we aan de hand van bovenstaand overzicht kunnen trekken, is dat u het beste een steiger van ASC kunt kopen. ASC heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien zijn er veel verkooppunten waardoor er snel geleverd kan worden. Een eventuele uitbreiding van de steiger is éénvoudig te bestellen en snel geleverd. Ondanks dat wij ASC dealer zijn, hebben we dit overzicht van de verschillende merken eerlijk gemaakt. Wij zijn ASC dealer geworden omdat wij het beste materiaal willen verkopen, voor een eerlijke prijs. Wij hebben in het verleden ook andere steiger merken verkocht, wij weten dus als geen ander wat het beste materiaal is. De kwaliteit is één ding. Hoe er word omgegaan met garanties is ook erg belangrijk. Dat is bij ASC allemaal erg goed voor elkaar. U kunt dus met een gerust hart een ASC steiger kopen.

   

    

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-