Alumexx trappen

Alumexx trappen (semi-prof)

Een Alumexx trap kopen doet u natuurlijk online bij Rolsteiger.net! Zo bespaart u tijd en moeite en heeft zo misschien morgen al een Alumexx trap in huis. Bij ons kunt u terecht voor de Alumexx trappen van de beste kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. ASC staat namelijk al vanaf 1990 bekend om zijn industriële klimmaterialen, maar inmiddels kan ook de huisklusser kennismaken met de kwaliteiten en producten van ASC, onder het mer Alumexx. Deze trappen zijn ideaal voor de doe-het-zelver en de ondernemende thuisklusser. Deze trap kan dan ook vrijwel overal in huis gebruikt worden. U kunt gemakkelijk een Alumexx trap online kopen bij Rolsteiger.net; wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende soorten Alumexx trappen.

Alumexx trappen: ideaal voor de doe-het-zelver

Met de Alumexx trappen in ons assortiment kunnen we de moderne thuisklusser een breed assortiment bieden. Deze trappen combineren veiligheid, topkwaliteit en innovatie voor een betaalbare prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de ideale huishoudtrap: de Alumexx Twin-Deck. Dit is een erg gebruiksvriendelijke trap die een lange levensduur heeft en dus ideaal is voor alle klusjes in huis. We voeren met zijn allen namelijk steeds vaker zelf klusjes uit in en rondom huis. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, de dakgoot reinigen, heggen snoeien of dakkapellen repareren. Dan heeft u natuurlijk wel een stevige trap nodig waar u veilig op staat! Alumexx trappen bieden de veiligheid en stabiliteit waar u naar op zoek bent.

Meer van Alumexx

Deze veiligheid en stabiliteit biedt Alumexx niet alleen met hun trappen, ook met andere producten zorgt dit merk ervoor dat u alle klussen in en rondom huis in veiligheid kunt volbrengen. Denk bijvoorbeeld aan kamersteigers of multi vouwladders. Alumexx heeft het allemaal!

Wilt u graag een Alumexx trap kopen, dan hoeft u daarvoor niet meer naar de winkel. U kunt namelijk gewoon online een Alumexx trap kopen, natuurlijk bij Rolsteiger.net. Wij zorgen altijd voor een snelle levering. Als u zelfs vandaag nog vóór 14.00 uw bestelling plaatst, dan heeft u uw Alumexx trap morgen al in huis en kunt u direct aan de slag met al uw klusjes. Daarnaast profiteert u bij ons ook van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Heeft u nog vragen over onze trappen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste trap? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Dan helpen wij u graag verder door u persoonlijk te adviseren.

Alumexx Twindeck

Bent u op zoek naar de Alumexx Twindeck trap? Dan kunt u deze bestellen bij Rolsteiger.net! U vindt bij ons namelijk een uitgebreid aanbod aan diverse praktische producten van Alumexx. Zo hebben we niet alleen trappen, maar ook rol- en kamersteigers van dit kwalitatief hoogwaardige merk. Men wil de laatste jaren steeds meer werkzaamheden in en rondom huis zelf doen. Veiligheid is hierbij natuurlijk erg belangrijk, of u nu de dakgoot gaat reinigen of de gevel gaat schilderen. Alumexx staat voor veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs!

Alumexx Twindeck kopen bij Rolsteiger.net

De Alumexx Twindeck is een van de verschillende trappen van het merk Alumexx. Het is een robuuste huishoudtrap van hoge kwaliteit, zowel in materialen als in afwerking. De Alumexx Twindeck trap is gemaakt van hoogwaardige aluminiumsoorten die gecombineerd zijn met zachte en degelijke kunststoffen. Deze trap gaat erg lang mee en voldoet aan alle normeringen van de Warenwet de andere relevante Nederlandse en Europese normeringen. U hoeft ook niet meer bang te zijn dat u van de trap af valt, want het antislipdeck zorgt voor een stabiel en stroef stavlak, terwijl de zachte kunststof onderdelen lichaamsdelen en materialen beschermen. De constructie van deze trap is ook zeer stevig en degelijk door de vele schoorverbindingen en de dubbele klikverbindingen. Naast dat deze trap heel sterk en stevig is, is deze nog steeds erg licht en makkelijk handbaar. Erg prettig als u de trap door het hele huis nodig hebt. Op het topdek kunt u allerlei materialen opslaan en kunt u ook uw emmer hangen aan het emmerhaakje; ideaal! Met deze robuuste huishoudtrap klaart u alle klusjes in en rondom huis dus snel en veilig.

Bestel de Alumexx Twindeck nu online

U hoeft niet meer naar de winkel om een goede huishoudtrap uit te zoeken. U kunt de Alumexx Twindeck nu namelijk gewoon online bestellen bij Rolsteiger.net! Zo bespaart u tijd, moeite en kosten, want de verzending van uw trap is geheel gratis. Bestelt u de trap vandaag nog vóór 14.00, dan profiteert u niet alleen van gratis verzending, maar ook voor zeer snelle verzending. U heeft de trap dan namelijk morgen al in huis staan, zodat u er direct mee aan de slag kunt! Daarnaast ontvangt u ook nog eens 100 dagen retourgarantie. Weet u niet precies welke trap het beste is voor uw situatie, of heeft u nog vragen voordat u de Alumexx Twindeck gaat kopen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij vertellen u graag meer over onze kwalitatief hoogwaardige producten!

Lees meer Minder


Laden...