ASC trappen

ASC trappen

De ASC trappen zijn zeer populair in de bouw. Robuust, sterk en toch licht in gewicht, en bovendien bij ons extra scherp geprijsd. De ASC aluminium trappen zijn anodisatie-proof en minimaliseren / verminderen het afgeven op de handen. Met de ASC Dubbele trappen heeft ASC gestreefd naar optimale innovatie en kwaliteit. 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 18 van de 20 items

De ASC Trappen worden uitgevoerd met een uniek vergrendelingssysteem. Alle treden van de ASC Dubbele trap zijn gefelst, gelast en nog eens extra opgesloten in het profiel. 

Uitgevoerd met een extra vergrendelbeveiliging, een unieke hendel, die de trap in beveiligingsstand drukt en daardoor een optimale stabiliteit garandeert. De beugel is uitgevoerd met een handig kliksysteem om de beugel in te klappen. De afwerking van de trapis uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit antislipdoppen voor optimale veiligheid.

De ASC trappen worden geleverd met 5 jaar garantie op alle lasverbindingen. Alle kunststof onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. De ASC trap heeft naar onze mening de beste prijs-kwaliteit verhouding.