Premium trappen

Premium trappen

De Premium trappen van ASC zijn luxe, robuuste trappen. Sterk, maar toch licht in gewicht. De premium trappen zijn voorzien van een coating, waardoor ze niet afgeven, en een luxe uitstraling hebben. Het zijn trappen uit het duurdere segment, voor de vakman die graag werkt met het allerbeste gereedschap en geen concessies doet in kwaliteit. De premium trappen worden geleverd met 5 jaar garantie op de lasverbindingen, en voldoen natuurlijk aan alle hiervoor geldende richtlijnen.

Premium trappen kopen bij Rolsteiger.net

Onze Premium trappen bieden de juiste ondersteuning en stevigheid zodat er veilig gewerkt kan worden. Natuurlijk profiteert u bij ons van een optimale prijs-kwaliteitverhouding; wij zorgen altijd voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit.
Bekijk ons assortiment en bestel direct online uw Premium trappen! 

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten Premium trappen. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan veel verschillende soorten professionele trappen, zodat er altijd wel een trap bijzit die voor uw klus geschikt is. Zo kunt u bij ons kiezen uit de volgende soorten Premium trappen:

  • Premium dubbele trappen. Deze trappen hebben aan beide zijden een trap, wat erg praktisch kan zijn. Al onze dubbele trappen worden geleverd met een veiligheidsbeugel zodat u altijd houvast heeft als u op de trap staat.

  • Premium bordestrappen. Ook deze trappen zijn zeer robuust, sterk en lichtgewicht. Alle bordestrappen worden geleverd met een handig gereedschapsbakje.

Alle Premium trappen die u bij ons kunt kopen zijn voorzien van een industriële coating die de corrosie van het aluminium voorkomt. Als u met deze trap werkt krijgt u geen vuile handen. Daarnaast zijn de treden breed, gefelst en voorzien van popnagels voor extra stabiliteit. Op deze trappen zitten geen hinderlijke spreidstandbanden en u profiteert van een breed stavlak met antislipprofiel op de treden. De voeten zijn van robuust kunststof voor extra stevigheid. Natuurlijk voldoen al onze Premium trappen aan de geldende normen en keuringseisen van de VGS Veiligheidsgarantie, de Warenwet, NEN 2484 en EN 131.

Direct en gemakkelijk online Premium trappen kopen

Als u al een tijdje op zoek bent naar goedkope trappen voor een scherpe prijs, dan kunt u bij dezen stoppen met zoeken. Onze Premium trappen zijn namelijk zeer scherp geprijsd, maar voldoen wel aan alle geldende normen en eisen zodat u er veilig op kunt werken. Wilt u graag direct een Premium trap kopen? Plaats dan een bestelling op Rolsteiger.net. Doet u dat vandaag nog vóór 14.00 uur, dan heeft u uw Premium trap morgen al in huis! U profiteert daarnaast altijd van een gratis levering en van 100 dagen retourgarantie. Mocht u nog vragen hebben over onze Premium trappen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 18 van de 19 items