ACTIES

Actie: nieuw en gebruikte steigers

Hier vindt u speciaal geselecteerde aanbiedingen vanuit onze leverancier ASC. Houdt deze pagina goed in de gaten, de materialen worden extra scherp aangeboden. Wij bieden hier ook regelmatig gebruikte steigers, rolsteigers, en gebruikt steigermateriaal aan. 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 10 van de 10 items

Een gebruikte rolsteiger, gevelsteiger, ladders, trappen of gebruikt steigermateriaal. Het word door ons helemaal nagekeken, en indien nodig gerepareerd, en vervolgens gekeurd. Zo ben u verzekerd van een veilige gebruikte steiger die nog jaren mee kan. De rolsteigers die wij in de ACTIE aanbieden, kunnen uit de handel komen, en van verschillende merken zijn. Zo kunnen wij regelmatig Altrex, Skyworks en Euroscaffold rolsteigers aanbieden.

Tweedehands steigers kopen

Wij kopen regelmatig tweedehands steigers in op veilingen, of ze worden bij ons ingeruild door klanten die een nieuwe kopen en een tweedehands steiger daarvoor inruilen. Deze steigers worden natuurlijk ook door ons gecontroleerd en gekeurd, zodat u met veilig materiaal kunt werken. Wij bieden deze ook aan op marktplaats en andere verkoop sites. De prijzen zijn natuurlijk lager dan nieuwe rolsteigers, deze prijs hangt vooral af van de staat en leeftijd van het materiaal. Soms is het prijsverschil klein, en kunt u net zo goed een nieuwe aanschaffen. Dat heeft als reden dat wij geen onveilige materiaal verkopen, en er soms veel reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij verhuren ook rolsteigers en af en toe bieden wij deze te koop aan. Dan is een rolsteiger één jaar verhuurd en kan deze verkocht worden. In goede staat is de prijs dan ongeveer 15% goedkoper ten opzicht van de nieuwe materialen.

Alle aanbiedingen op deze pagina, gebruikte en tweedehands steigers, nieuwe acties en de gebruikte losse steigermaterialen worden inclusief transport aangeboden, tenzij anders vermeld. Leverbaar zolang de voorraad strekt. De levertijd kan wat langer zijn dan de gebruikelijke 1-2 dagen die u van ons gewend bent.

-