Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Trappentoren

De trappentoren van ASC verschaft u op veilige wijze toegang tot verschillende werkplekken op hoogte. Het nieuwe trappentoren opbouwconcept van ASC maakt de toren nog stabieler, comfortabel in gebruik en zeer gemakkelijk te (de)monteren. U kunt u altijd veilig naar boven en beneden klimmen. U heeft daarbij altijd een hand vrij voor gereedschap. Op zoek naar een trappentoren? Bekijk ons aanbod ASC trappentorens en bestel vandaag nog online.

Filter products Showing all 6 results
Categorie
Prijs

Trappentoren kopen

Wanneer u veelvuldig op grote hoogte werkt voor onderhoudswerkzaamheden, ontkomt u er niet aan om uw gereedschappen en andere toebehoren mee naar boven te nemen. Wanneer u naar boven loopt met uw gereedschappen in uw handen, heeft u geen handen meer vrij om veilig de steiger te beklimmen. Met behulp van een trappentoren, loopt u eenvoudig met behulp van een trap de steiger op.

De trappentorens van ASC zijn van de hoogst verkrijgbare kwaliteit. Natuurlijk uitgevoerd met hoge kwaliteit aluminium geïntegreerde trappen, die er voor zorgt dat u op een veilige manier mét uw gereedschappen de steiger beklimt. De trappen zijn gemaakt van hoogwaardig, lichtgewicht aluminium. De trappentorens van rolsteiger.net zijn van het gerenommeerde merk ASC. Ze zijn vervaardigd met behulp van zeer hoogwaardig aluminium, dit zorgt er voor dat de trappentoren robuust van stuk is, genoeg stabiliteit heeft en er voor zorgt dat u comfortabel uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Omdat de rolsteiger licht van stuk is, kunt u de steiger eenvoudig en snel opbouwen, dit maakt het dagelijks gebruik zeer prettig. Heeft u vragen over onze trappentorens? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Contact kan telefonisch via 085 – 7440 529 of mail ons gerust.

Trappentoren steiger

De trappentoren steiger kent binnen de bouwbranche ontzettend veel populariteit. U, uw collega’s of personeel kunnen op een zeer prettige en veilige manier naar de top van de steiger, dit met al uw gereedschappen en benodigdheden voor werkzaamheden in de hoogte op grote hoogte.

Alhoewel de trappentoren steiger veel in de professionele sfeer wordt gebruikt, wordt deze tegenwoordig steeds vaker voor thuisgebruik ingezet. Wanneer u weinig ervaring heeft met werken op hoogte, kunt u zonder gevaar naar de gewenste hoogte lopen, zonder dat er gevaarlijke situaties ontstaan.

De trappentoren steiger is in onze eigen fabriek geproduceerd, dit betekent dat deze trappentoren voldoet aan alle strenge eisen vanuit de overheid en voldoet aan de kwaliteitsnormen die u van ons mag verwachten. Mede door onze grote productie, is deze trappentoren direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u vandaag? Dan leveren wij deze kosteloos binnen 24 uur.

Trappentoren kopen

Een trappentoren kopen doet u uiteraard bij Rolsteiger.net. Naast de beste kwaliteit trappentorens, profiteert u bij ons van vele andere voordelen. Zo bent u verzekerd van:

  • 100 dagen retourgarantie;
  • Snelle en kosteloze verzending;
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Groot assortiment klimmaterialen.

Naast trappentorens kunt u voor vele andere soort klimmaterialen bij ons terecht. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere diverse soorten rolsteigers, kamersteigers, bordestrappen, magazijntrappen en diverse telescoopladders.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, dan helpen we u graag. Wij adviseren u graag, beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via info@rolsteiger.net of telefonisch via 085 – 7440 529.

Menu