Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Gevelsteigers

De gevelsteiger van Rolsteiger.net is een steiger die u onbeperkt uitbreidt in lengte. Doorgaans wordt een gevelsteiger gebruikt door schilders, stukadoors, gevelreinigers en andere professionals. Gevelsteigers worden ingezet bij groot onderhoud en staat vaak voor langere tijd op een plek. Door een onbeperkte uitbreiding hoeft u de steiger niet steeds te verplaatsen. Bestel vandaag nog de gevelsteiger van Rolsteiger.net, dan geniet u van een snelle en gratis verzending en maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

Filter products Showing all 4 results
Categorie
Prijs

Gevelsteiger

Wanneer groot onderhoud uitgevoerd moet worden, wordt vaak de voorkeur gegeven aan een gevelsteiger, dan aan een rolsteiger. Een gevelsteiger is onbeperkt in lengte uit te breiden en kan het volledige gebouw omringen, zodat u vrij door kunt lopen en hierdoor de steiger niet telkens hoeft te verplaatsen.

Een gevelsteiger is vrij eenvoudig op te bouwen. De steiger bestaat uit diverse onderdelen, zoals schoren, leuningen, koppelingen, platforms en nog veel meer. Alle onderdelen van de gevelsteiger zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardig materiaal, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste veiligheid op grote hoogte. Omdat een gevelsteiger met name buiten wordt ingezet, is tijdens de productie hier rekening mee gehouden. Zo is de gevelsteiger voorzien van extra beschermingsmaatregelen, zoals extra coating tegen roest en slijtage. De gevelsteiger van Rolsteiger.net voldoet aan alle strenge eisen en regelgeving.

Heeft u vragen omtrent onze gevelsteigers? Neem dan gerust contact met ons op, wij hepen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 085 7440529.

Gevelsteigers en meer

Naast gevelsteigers biedt Rolsteiger.net u een breed assortiment in klimmaterialen aan. Zo beschikken wij over een zeer groot aanbod in rolsteigers, kamersteigers, steigermaterialen, ladders en trappen. Welk soort klimmateriaal u ook koopt. Bij Rolsteger.net bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

Naast een breed assortiment, geniet u bij Rolsteiger.net van vele voordelen, zoals:

  • Veel kennis, gepromoveerd op Klimmateriaal
  • Snelle en gratis levering
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • 100 dagen retourgarantie

Koop vandaag nog bij Rolsteiger.net en geniet van de vele voordelen. Heeft u vragen of opmerkingen? Contact dan gerust onze klantenservice, via mail of telefonisch via 085 7440529.