Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Gevelsteigers

De gevelsteiger van Rolsteiger.net is een steiger die u onbeperkt uitbreidt in lengte. Doorgaans wordt een gevelsteiger gebruikt door schilders, stukadoors, gevelreinigers en andere professionals. Gevelsteigers worden ingezet bij groot onderhoud en staat vaak voor langere tijd op een plek. Door een onbeperkte uitbreiding hoeft u de steiger niet steeds te verplaatsen. Bestel vandaag nog de gevelsteiger van Rolsteiger.net, dan geniet u van een snelle en gratis verzending en maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

Filter products Showing all 9 results
Categorie
Prijs

Gevelsteiger te koop

Wanneer groot onderhoud uitgevoerd moet worden, wordt vaak de voorkeur gegeven aan een gevelsteiger, dan aan een rolsteiger. Een gevelsteiger is onbeperkt in lengte uit te breiden en kan het volledige gebouw omringen, zodat u vrij door kunt lopen en hierdoor de steiger niet telkens hoeft te verplaatsen.

Een gevelsteiger is vrij eenvoudig op te bouwen. De steiger bestaat uit diverse onderdelen, zoals schoren, leuningen, koppelingen, platforms en nog veel meer. Alle onderdelen van de gevelsteiger zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardig materiaal, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste veiligheid op grote hoogte.

Veiligheid en kosten gevelsteiger

Omdat een gevelsteiger met name buiten wordt ingezet, is tijdens de productie hier rekening mee gehouden. Zo is de gevelsteiger voorzien van extra beschermingsmaatregelen, zoals extra coating tegen roest en slijtage. De gevelsteiger van Rolsteiger.net voldoet aan alle strenge eisen en regelgeving.

Heeft u vragen omtrent onze gevelsteigers? Neem dan gerust contact met ons op, wij hepen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 085 7440529.

Aluminum gevelsteiger

Wanneer u als professional een rolsteiger wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende soorten rolsteigers. Voor iedere klus of toepassing hebben wij de juiste aluminium rolsteiger. Zo heeft u bij elke klus het juiste materiaal dat u veiligheid en comfort biedt.

ASC gevelsteiger

De meest verkochte rolsteiger zijn de ASC rolsteigers. De ASC steigers hebben een universele maatvoering en zijn uitwisselbaar met andere gerenommeerde steigermerken. De ASC steigers behoren tot de hogere klasse steigers, zijn veilig en licht maar toch super duurzaam. Ze zijn erg populair en dat is niet zonder reden. Deze steigers zijn speciaal gemaakt voor de professionele gebruiker.

Breed assortiment klimmaterialen

Naast gevelsteigers biedt Rolsteiger.net u een breed assortiment in klimmaterialen aan. Zo beschikken wij over een zeer groot aanbod in rolsteigers, kamersteigers, steigermaterialen, ladders en trappen. Welk soort klimmateriaal u ook koopt. Bij Rolsteger.net bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

Naast een breed assortiment, geniet u bij Rolsteiger.net van vele voordelen, zoals:

  • Veel kennis, gepromoveerd op Klimmateriaal
  • Snelle en gratis levering
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • 100 dagen retourgarantie

Koop vandaag nog bij Rolsteiger.net en geniet van de vele voordelen. Heeft u vragen of opmerkingen? Contact dan gerust onze klantenservice, via mail of telefonisch via 085 7440529.

Menu