Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Categorie
Prijs

Bakwagen inclusief rolsteiger

Robuuste enkelas bakwagen inclusief rolsteiger. Voor deze combinatie heeft u alleen rijbewijs B nodig. De aanhanger is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Filter products Showing all 7 results
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Categorie
Prijs

De aanhanger is zeer degelijk en heeft een uit één stuk gelast en volbad gegalvaniseerd frame. Uitgevoerd met een stabiele geschroefde V-dissel, in geval van schade zeer gemakkelijk uitwisselbaar. De aanhanger is voorzien van een zwaar voor-hek en een afneembare achterklep met zelfsluitende spansluiting.

Enkelas bakwagen met rolsteiger kopen

Wil u een enkelas bakwagen met rolsteiger kopen ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben deze op voorraad en kunnen snel leveren. Wij hebben de aanhangers gecombineerd met de Alumexx rolsteigers omdat deze het voordeligste zijn. Heeft u liever de ASC rolsteiger ? Dat kan natuurlijk ook. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Enkelasser zonder kenteken

De aanhangwagen heeft een afmeting van 258 x 130. Deze robuuste aanhanger doet niet onder voor een Hapert of een Anssems bakwagen. De beplating is van hout en de aanhanger heeft een laadvermogen van 750kg.

Menu