Search

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Search
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Categorie
Uitvoering
Prijs

ASC Kamersteiger

Bent u op zoek naar een ASC kamersteiger voor professioneel gebruik of voor thuis? Dan zit u bij Rolsteiger.net goed. Wij zijn al meer dan 20 jaar dealer van ASC kamersteigers, in samenwerking met de ASC group. Rolsteiger.net staat garant voor het leveren van de beste kwaliteit rolsteigers en kamersteigers – altijd gratis en met 100 dagen retourrecht. Lees hier alles over de voordelen van een ASC kamersteiger.

Filter products Showing all 2 results
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Categorie
Uitvoering
Prijs

Een professionele ASC kamersteiger aanschaffen

Onze ASC kamersteigers zijn ontworpen voor echte professionals. Ze hebben namelijk een draagvermogen van 450 kilogram en voldoen ruim aan de NEN-1004 normen. De ASC kamersteiger kunt u tot 7,50 meter hoogte brengen en zorgt ervoor dat u zelfs op deze hoogte nog comfortabel kunt werken. De steigers zijn dankzij het modulaire ontwerp zeer compact en wendbaar en zijn gemakkelijk te verplaatsen. De ASC kamersteiger is van sterk staal of aluminium gemaakt, maar zijn erg licht van gewicht. Ook zijn ze geschikt voor een verscheidenheid van werkzaamheden – van schilderen tot installatie.
Bovendien is een kamersteiger van ASC gericht op veiligheid tijdens het werken. Ze zijn ontworpen met leuningen, platforms met antislipoppervlakken en stabilisatoren, waardoor ze voldoen aan alle eisen voor kwaliteit en veiligheid. 

Een kamersteiger van ASC leent zich perfect voor professioneel gebruik; met een draagvermogen van 450 kg heeft u op comfortabele wijze toegang tot variabele werkhoogtes van maximaal 7,50 m. U kunt bij ons een ASC kamersteiger 75 aanschaffen, maar ook de breedtematen 90 en 135 worden geleverd. De buisomtrek van het aluminiumframe is 51 mm, de buisdikte van de kamersteiger 2.2 mm.

Waarom een ASC kamersteiger kopen bij Rolsteiger.net?

Rolsteiger.net is een kleine onderneming; we zijn echte aanpakkers en leveren alleen kwaliteit. Doordat we nauw samenwerken met de ASC group, kunt u uitgaan van up-to-date ASC kamersteigers. Deze steigers zijn naast betaalbaar, makkelijk in gebruik en veilig, namelijk ook innovatief. We leveren ASC kamersteigers in diverse formaten, waaronder de ASC kamersteiger 75 (breedte).

Als u op zoek bent naar een kamersteiger voor een scherpe prijs, dan vindt u die geheid bij Rolsteiger.net. Wij zorgen ervoor dat u kamersteigers van uitstekende kwaliteit kunt kopen voor een lage prijs. Wilt u liever geen ASC kamersteiger kopen, maar huren? Ook dat is geen probleem bij ons! We verzenden uw kamersteiger van ASC in Nederland binnen 1 à 2 dagen. Bovendien heeft u bij ons 100 dagen retourrecht en 5 jaar garantie. Wat wilt u nog meer voor uw ASC kamersteiger?

Neem contact op over kamersteiger van
ASC

Heeft u vragen over een ASC kamersteiger of over een ASC kamersteiger kopen bij Rolsteiger.net? Neemt u dan contact met ons op en we helpen u direct verder. Als u gekozen heeft om de kamersteiger van ASC bij ons op te halen, dan kunt u dit doen op onze locatie in Etten-Leur.

Menu