Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Alumexx en ASC schoren

Horizontale en diagonale schoren, dubbele leuning schoren in alle beschikbare lengtes van de merken ASC en Alumexx. Door de universele maatvoering ook te gebruiken in steigers van andere merken zoals Altrex, Euroscaffold en Skyworks.

Filter products Showing all 8 results
Categorie
Prijs

Rolsteiger.net levert alle mogelijke schoren voor elke type steiger. Rondom afgelaste schoren voor de allerhoogste kwaliteit in kracht-/torsieverbinding, handmatig TIG-gelast, met automatische schoorklauwverbinding en rvs onderdelen.

Schoren voor uw rolsteiger kopen

Gelaste schoren hebben een langere levensduur dan de geknepen schoren, er komt veel kracht op die verbinding, en bij de geknepen schoren komt daar na verloop van tijd speling in. Wij leveren de schoren met levenslange garantie op de lasverbindingen. Optioneel zijn de schoren te verkrijgen met het unieke Quick-Lock ® schoorklauwsysteem. Daarbij draait één zijde van de schoor over de buis heen. Onze schoorklauw heeft over 225 graden contact met de buis, en de schoren zijn voorzien van een kleur. Dat maakt het (de) -monteren van de steiger een stuk gemakkelijker. Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor verschillende soorten schoren voor uw rolsteiger. Wanneer u niet goed weet welke schoren het best zijn voor uw steiger, adviseren wij u graag. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken en de schoren voor uw steiger gemakkelijk online kopen. Wij zorgen voor een snelle levering en natuurlijk profiteert u van onze retourgarantie.

Menu