Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Uitwijkconsole voor uw steiger

Met een uitwijkconsole voor uw steiger kunt u werkzaamheden verrichten aan elk obstakel op een dak.

Filter products Showing all 7 results
Categorie
Prijs

Universele uitwijkconsole voor uw steiger

Of het nu gaat om een dakkapel of schoorsteen, met een uitwijkconsole voor uw steiger kunt u overal goed bij en kan er bovendien veilig gewerkt worden. Bij Rolsteiger.net vindt u verschillende uitwijkconsoles voor uw steiger, natuurlijk van uitstekende kwaliteit. Onze uitwijkconsoles zijn universeel en passen op ieder merk en ieder type rolsteiger. De uitwijkconsoles zijn snel te plaatsen op daken met een hellingshoek van 30 tot 60 graden en kunnen worden uitgebouwd tot iedere gewenste lengte en breedte. De uitwijkconsoles zijn perfect af te stellen op het dak, zonder gedoe met bordclips. Het is dus zo opgezet en u kunt meteen veilig aan de slag.

Veilig werken op het dak met een dakkapelsteiger

Uitwijkconsoles voor de steiger worden ook wel dakkapelsteigers genoemd, omdat ze vaak gebruikt worden om aan een dakkapel te werken. Natuurlijk kunt ermee uitwijken om ieder object op het dak, bijvoorbeeld schoorstenen. U vindt bij ons dakkapelsteigers die universeel zijn, maar ook een steiger voor uw dakkapel met de Euro verbindingspen, die dus enkel geschikt is voor de Euro rolsteiger. Deze set bestaat uit twee verstelbare beugels met stalen draaikoppeling en een kunststof dakslof met een verstelbare aluminium spindel.

Bestel de steiger voor uw dakkapel nu online

Heeft u een uitwijkconsole of dakkapelsteiger nodig? Dan bestelt u deze nu gemakkelijk online bij Rolsteiger.net. Wij zorgen voor een snelle levering en u profiteert van een goede garantie. Heeft u nog vragen over de juiste dakkapelsteiger voor uw dak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de beste uitwijkconsole voor uw steiger!

Menu