Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Dubbele trappen

Professionele dubbele trappen koopt u bij Rolsteiger.net. De dubbele trap is aan 2 kanten beloopbaar, en is vanaf 3-treden voorzien van een beugel die gemakkelijk te demonteren is.

Filter products Showing all 3 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Dubbele trap kopen

De ASC dubbele trappen zijn scherp in prijs en van goede kwaliteit. Een stevige dubbele trap, die jarenlang mee gaat, voor een scherpe prijs. De dubbele trappen van VGS zijn sterke robuuste trappen, van onbehandeld aluminium. Super sterk, bestand tegen het ruwere werk, door de robuuste aluminium afwerking. Voor de klusser die het allerbeste wil,  is er de VGS dubbele trap, de Mercedes onder de trappen.

Dubbele trappen

Wij hebben een ruim assortiment dubbele trappen, voor iedere professional de juiste keuze. Er zijn verschillen in prijs-kwaliteit verhouding. Welke trap u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u een goeie trap koopt, wij leveren alleen kwalitatief goeie dubbele trappen.

Dubbele trappen van verschillende merken kopen kan bij rolsteiger.net, gespecialiseerd in semi- en professioneel klimmateriaal met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een goeie trap voor een scherpe prijs.

Menu