Dubbele trappen

Professionele dubbele trappen koopt u bij Rolsteiger.net. De dubbele trap is aan 2 kanten beloopbaar, en is vanaf 3-treden voorzien van een beugel die gemakkelijk te demonteren is. Wij hebben een ruim assortiment dubbele trappen, voor iedere professional de juiste keuze. Er zijn verschillen in prijs-kwaliteit verhouding. Welke trap u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u een goeie trap koopt, wij leveren alleen kwalitatief goeie dubbele trappen.
Dubbele trappen van verschillende merken kopen
De basic line dubbele trappen zijn het scherpst geprijsd, en dan ook het eenvoudigst uitgevoerd. De basic line dubbele trappen worden geproduceerd door Alumexx, gespecialiseerd in semi-professioneel klimmateriaal met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een goeie trap voor een scherpe prijs.

Productfilter openen Showing 1 - 12 of 21 results
Filteren
Sorteren
Categorie
Prijs
Filteren

1–12 van 21 resultaten

De ASC dubbele trappen zijn iets duurder, en van betere kwaliteit ten opzichte van de basic line trappen. Een stevige dubbele trap, die jarenlang mee gaat, voor een scherpe prijs.De dubbele trappen van VGS zijn sterke robuuste trappen, van onbehandeld aluminium. Super sterk, bestand tegen het ruwere werk, door de robuuste aluminium afwerking. Voor de klusser die het allerbeste wil,  is er de premium dubbele trap. Standaard voorzien van een coating, en er is extra aandacht besteed aan de afwerking, de Mercedes onder de trappen.

Basic Line dubbele trappen

De basic line dubbele trappen zijn van het nieuwe merk Alumexx. Middels dit merk kan ook de semi-professional kennismaken met de kwaliteiten en producten van ASC, onder het merk Alumexx. Semi-professionele kwaliteit voor een scherpe prijs. De basic line dubbele trappen zijn eenvoudig en licht uitgevoerd. De basic line dubbele trappen worden geleverd met 5 jaar garantie en 100 dagen retour-garantie.