Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Merk
Aantal treden
Categorie
Uitvoering
Prijs

Goedkope of tweedehands rolsteiger kopen

Momenteel zijn onze gebruikte materialen uitverkocht. Bent u op zoek naar een scherp geprijsde rolsteiger ? Kijk dan snel bij onze Basic rolsteigers.
Onze Basic rolsteiger is geschikt voor professioneel en semiprofessioneel gebruik, en altijd scherp in prijs.

Filter products No products found!
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Merk
Aantal treden
Categorie
Uitvoering
Prijs

Goedkope en gebruikte steiger kopen: uitstekende kwaliteit

Bij ons kunt u ook terecht voor een gebruikte of tweedehands rolsteiger. De gebruikte steigers die bij ons te koop zijn, zijn nog van uitstekende kwaliteit. We kijken de steigers helemaal na, voeren indien nodig reparaties uit en keuren ze naderhand. Zo bent u verzekerd van een veilige gebruikte steiger die nog jaren mee kan. De gebruikte rolsteigers die wij in de actie aanbieden, kunnen uit de handel komen en van verschillende merken zijn. Zo kunnen wij regelmatig gebruikte Altrex, Skyworks en Euroscaffold steigers aanbieden.

Gebruikte rolsteigers kopen

Wij kopen regelmatig aluminium tweedehands steigers in op veilingen, of ze worden bij ons ingeruild door klanten die een nieuwe kopen en een 2ehands steiger daarvoor inruilen. Als u een tweedehands aluminium rolsteiger gebruikt, zult u merken dat deze qua kwaliteit niet onderdoet voor een ongebruikte rolsteiger. Een rolsteiger die gebruikt is, wordt namelijk ook door ons gecontroleerd en gekeurd, zodat u met veilig materiaal kunt werken. Wij bieden deze ook aan op marktplaats en andere verkoop sites. De prijzen zijn natuurlijk lager dan nieuwe rolsteigers, deze prijs hangt vooral af van de staat en leeftijd van het materiaal. Soms is het prijsverschil klein, en kunt u net zo goed een nieuwe aanschaffen. Dat heeft als reden dat wij geen onveilig materiaal verkopen, en er soms veel reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wij verhuren ook rolsteigers en af en toe bieden wij deze te koop aan. Dan is een rolsteiger één jaar verhuurd en kan deze verkocht worden. In goede staat is de prijs dan ongeveer 15% goedkoper ten opzicht van de nieuwe materialen.

Tweedehands steigers

Alle aanbiedingen op deze pagina, gebruikte en tweedehands steigers, nieuwe acties en de gebruikte losse steigermaterialen worden inclusief transport aangeboden, tenzij anders vermeld. Leverbaar zolang de voorraad strekt. De levertijd kan wat langer zijn dan de gebruikelijke 1-2 dagen die u van ons gewend bent.

Menu