Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Categorie
Prijs

Goedkope of tweedehands rolsteiger kopen

Onze Basic rolsteiger is geschikt voor professioneel en semiprofessioneel gebruik, en altijd scherp in prijs.

Filter products Showing all 7 results
Maximale werkhoogte (m)
Categorie
Prijs

Goedkope en gebruikte steiger kopen: uitstekende kwaliteit

Bij ons vindt u ook een assortiment gebruikte of tweedehands rolsteigers. De gebruikte steigers die wij te koop aanbieden, verkeren in uitstekende staat. We inspecteren de steigers grondig, voeren indien nodig reparaties uit en onderwerpen ze aan een zorgvuldige keuring. Zo garanderen we dat u een veilige gebruikte steiger krijgt die nog vele jaren meegaat. Ons aanbod van gebruikte rolsteigers kan variëren en omvat steigers van verschillende merken, zoals Altrex, Skyworks en Euroscaffold. Profiteer van onze speciale aanbiedingen en ontdek hoogwaardige gebruikte rolsteigers die uit de markt kunnen komen maar nog steeds in topconditie zijn.

Gebruikte rolsteigers kopen

Wij verwerven regelmatig aluminium tweedehands steigers via veilingen of ze worden door klanten aan ons ingeleverd bij de aankoop van een nieuwe steiger, als zij daarvoor een 2ehands steiger inruilen. Als u een tweedehands aluminium rolsteiger gebruikt, zult u merken dat deze qua kwaliteit niet onderdoet voor een ongebruikte rolsteiger. Een rolsteiger die gebruikt is, wordt namelijk door ons grondig gecontroleerd en gekeurd, zodat u met veilig materiaal kunt werken. Deze steigers bieden wij ook aan op online marktplaatsen en andere verkoopplatforms. De prijzen van tweedehands steigers zijn natuurlijk lager dan die van nieuwe rolsteigers en variëren vooral op basis van de staat en leeftijd van het materiaal. Soms is het prijsverschil klein, waardoor het overwegen van een nieuwe steiger ook een optie kan zijn. Dit komt doordat wij alleen veilig materiaal aanbieden en soms uitgebreide reparaties moeten uitvoeren voordat een tweedehands steiger verkocht kan worden. Wij verhuren ook rolsteigers en af en toe bieden wij deze te koop aan. Dan is een rolsteiger één jaar verhuurd en kan deze verkocht worden. In goede staat is de prijs dan ongeveer 15% goedkoper ten opzichte van de nieuwe materialen.

Tweedehands steigers

Alle deals op deze pagina, inclusief gebruikte en tweedehands steigers, nieuwe aanbiedingen en losse gebruikte steigermaterialen, worden geleverd inclusief transport, tenzij anders aangegeven. Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt.. De levertijd kan wat langer zijn dan de gebruikelijke 1-2 dagen die u van ons gewend bent.

Menu