Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Categorie
Prijs

1-persoons steiger

De 2-tower 1 persoons rolsteiger is vervaardigd uit zeer hoogwaardig aluminium en is hierdoor zeer licht van gewicht en binnen enkele minuten op te bouwen. De 1 persoons steiger is geproduceerd om alleen uw klussen op grote hoogte uit te voeren, echter is het ook mogelijk om met twee personen op het deck te werken.

Filter products Showing all 5 results
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Categorie
Prijs

Rolsteiger.net biedt diverse 1 persoons rolsteigers aan met verschillende werkhoogtes, momenteelt heeft u de keuze om tot een werkhoogte van maar liefst 8,2 meter een 1 persoons rolsteiger online aan te schaffen. Indien u vragen heeft, dan kunt u altijd onze klantenservice contacten voor meer informatie. Onze klantenservice is via mail of telefonisch via 085 7440529 te bereiken.

1 persoons steiger kopen

De 1 persoons steiger van Rolsteiger.net heeft veel weg van de populaire Altrex Mitower, echter is de Rolsteiger.net variant geproduceerd met de beste materialen en machines in omloop. Dit betekent dat uw veiligheid op grote hoogte is gewaarborgd, daarnaast is de 1 persoons steiger van Rolsteiger.net in eigen fabriek geproduceerd, dit betekent dat de steiger voldoet aan zowel de strengste eisen vanuit overheid en instanties, als de maatstaven van Rolsteiger.net. Deze rolsteiger is uiteraard TÜV/NEN gecertificeerd, mocht u dat zich nog afvragen.

Bestelt u deze eenpersoons rolsteiger vandaag? Dan leveren wij deze binnen 24 uur gratis! Verder profiteert u van maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie.

1 persoons steigers en meer 

Werkt u dagelijks met maximaal twee personen op grote hoogte? Dan is de 1 persoons rolsteiger van Rolsteiger.net perfect voor u. Wanneer u met meerdere personen werkt of vaak uw gereedschap op het deck moet plaatsen, dan adviseren wij u een rolsteiger van Rolsteiger.net aan te schaffen.

Wij bieden u diverse soorten rolsteigers aan, zodat u voor iedere klus in de hoogte, de perfecte rolsteiger kan inzetten. Naast rolsteigers bieden wij u ook kamersteigers, steigermateriaal, bordestrappen, telescoopladders en steigeraanhangers. Welke item u ook koopt, bij Rolsteiger.net bent u verzekerd van de beste kwaliteit, de beste service en de voordeligste prijzen.

Vragen of opmerkingen over onze eenpersoonssteiger? Neem dan gerust contact met ons op. Contact kan via mail of telefonisch via 085 7440529.

Menu