Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Ladderklemmen

Op zoek naar ladderklemmen? Bekijk ons aanbod ladderklemmen en bestel vandaag nog online. Profiteer van vele voordelen. Zet een ladder met één simpele beweging vast op een imperiaal of dakdrager met een ladderklem van Rolsteiger.net

Filter products Showing all 2 results
Categorie
Prijs

Ladderklem kopen

Op zoek naar een ladderklem? Dan bent u bij Rolsteiger.net aan het juiste adres. De ladderklemmen van Rolsteiger.net zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u met één simpele beweging uw ladder vastzet op een imperiaal of dakdrager.

De ladderklem van Rolsteiger.net is vervaardigd uit robuust composiet materiaal, die jarenlang meegaat en roestbestendig is.

Het gebruik van een ladderklem kent vele voordelen, zoals:

  • Muurvast en altijd veilig onderweg;
  • Bespaar veel tijd met een eenvoudige manier van bevestigen;
  • Middels de sloten, ook beveiligd tegen diefstal.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent onze ladderklemmen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via 085 7440529.

 

Ladder op dakdrager bevestigen

Wilt u een ladder op een dakdrager of imperiaal bevestigen? Maak dan gebruik van een ladderklem van Rolsteiger.net. Een ladderklem is een professioneel systeem waarmee u ladders eenvoudig en snel van A naar B vervoerd. Een ladderklem is tot wel 5 maal sneller dan de traditionele schroefsysteem en wordt veelvuldig gebruikt door professionals die dagelijks op grote hoogte werken.

Benieuwd naar de voordelen of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Een ladderklem kopen kan uiteraard ook direct via onze webshop. Vandaag bestellen, is binnen 24 uur gratis verstuurd.

Menu