Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Aluminium loopbruggen

Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor verschillende aluminium loopbruggen. Deze zijn van de beste kwaliteit en uitgevoerd met een vlakke aluminium plaat met antislip profiel. Per strekkende meter wegen onze aluminium loopbruggen 9 kilogram.

Filter products Showing all 6 results
Categorie
Prijs

Sterke loopbrug van aluminium

Onze aluminium loopbruggen zijn standaard niet uitgevoerd met opleghaken maar deze zijn los bij te bestellen. Het aluminium profiel van de loopbrug heeft een hoogte van 15 centimeter en een breedte van 61 centimeter. De loopbruggen zijn sterk en licht. Heeft u nieuwe aluminium loopbruggen nodig? Dan bestelt u deze natuurlijk bij Rolsteiger.net. U wilt uw eigen veiligheid en die van uw medewerkers kunnen garanderen, dus kiest u voor loopbruggen van de beste kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan aluminium loopbruggen, variërend met een lengte van 3 tot en met 8 meter. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor loopbruggen met leuning en leuninghouders en loopbruggen inclusief kantplank. Zo bent u in één keer klaar voor de klus!

Loopbrug kopen bij Rolsteiger.net

Heeft u dus een nieuwe aluminium loopbrug nodig, dan kunt u deze het beste online kopen bij Rolsteiger.net. Bij ons bent u namelijk verzekerd van loopbruggen van de beste kwaliteit. De loopbruggen die we verkopen zijn van ASC – een gerenommeerd en vertrouwd merk dat enkel kwalitatief hoogwaardige materialen levert. Over het algemeen zijn de loopbruggen van ASC wat hoger in aanschafprijs, echter verdient zich dat dubbel en dwars terug door de uitstekende kwaliteit van het materiaal. Bestel uw loopbruggen dus direct online bij Rolsteiger.net en profiteer van snelle levering, 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie!

Menu