Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Goedkope of tweedehands ladder kopen

Speciaal geselecteerde ladders, vouwladder en overige producten en steigermateriaal. Tweedehands ladder kopen? Die vind u ook bij ons.

Mooie aanbiedingen. Houd deze pagina goed in de gaten, de materialen worden extra goedkoop aangeboden.

Filter products Showing all 2 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Goedkope en gebruikte ladder kopen: topkwaliteit!

Bij ons kunt u ook terecht voor een gebruikte of tweedehands ladder. De gebruikte ladders die bij ons te koop zijn, zijn nog van prima kwaliteit. We kijken de ladders helemaal na, voeren indien nodig reparaties uit en keuren ze naderhand. Zo bent u verzekerd van een veilige gebruikte ladder die nog jaren mee kan. De gebruikte ladders die wij in de actie aanbieden, kunnen uit de handel komen en van verschillende merken zijn. Zo kunnen wij regelmatig gebruikt klimmateriaal  aanbieden.

Gebruikte ladders kopen

Wij kopen regelmatig ladders in, of ze worden bij ons ingeruild door klanten die een nieuwe kopen en een 2ehands ladder daarvoor inruilen. Deze ladders worden natuurlijk ook door ons gecontroleerd en gekeurd, zodat u met veilig materiaal kunt werken. Wij bieden deze ook aan op marktplaats en andere verkoop sites. De prijzen zijn natuurlijk lager dan nieuwe ladders, deze prijs hangt vooral af van de staat en leeftijd van het materiaal. Soms is het prijsverschil klein, en kunt u net zo goed een nieuwe aanschaffen. Dat heeft als reden dat wij geen onveilig materiaal verkopen, en er soms veel reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Tweedehands ladders

Alle aanbiedingen op deze pagina, gebruikte en tweedehands ladders, nieuwe acties en de gebruikte klimmaterialen worden inclusief transport aangeboden, tenzij anders vermeld. Leverbaar zolang de voorraad strekt.

Menu