Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Driedelige ladders

Bij Rolsteiger.net vindt u een uitgebreid aanbod aan driedelige ladders. Deze ladders zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen natuurlijk aan alle Nederlandse en Europese richtlijnen en eisen.

Filter products Showing all 10 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

U bent dus verzekerd van veilig werken als u kiest voor de driedelige ladders van ASC. Daarnaast zijn onze driedelige ladders erg scherp geprijsd, waardoor het voor ieder bedrijf mogelijk is om deze aan te schaffen. Wij zorgen er graag voor dat veilig werken voor ieder bedrijf betaalbaar en mogelijk is! Bekijk ons gehele assortiment aan driedelige ladders online en plaats direct uw bestelling!

Een driedelige reformladder van uitstekende kwaliteit

Als u op zoek bent naar een driedelige reformladder, dan kunt u het best kiezen voor de ASC Premium ladder. Deze ladders zijn namelijk van uitstekende kwaliteit en hebben een erg licht gewicht, waardoor deze ook erg gebruiksvriendelijk zijn. Deze ladders zijn daarnaast voorzien van een kwalitatief hoogwaardige coating waardoor ze niet alleen een mooie en degelijke uitstraling hebben, maar oxidatie ook voorkomen wordt en u geen vuile handen krijgt. Daarnaast zijn deze ladders voorzien van tweemaal gefelste sportverbindingen die opgesloten zitten in het ladderprofiel waardoor speling of kanteling van de sport onmogelijk is geworden. Daarnaast zijn alle uit massieve delen gemaakte verbindingsstukken geschroefd en zijn de doppen van hoogwaardig, slijtvast natuurrubber. Dit zorgt allemaal voor optimale veiligheid en comfort tijdens het werken, zodat elke klus geklaard kan worden.

Driedelige ladder kopen bij Rolsteiger.net

Als u graag een driedelige aluminium ladder wilt kopen, dan kunt u dus uitstekend terecht bij Rolsteiger.net. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten driedelige ladders, maar ook tweedelige en enkele ladders vindt u in ons assortiment. Alles wat u nodig heeft op het gebied van ladders, trappen, rol- en kamersteigers kunt u bij ons vinden. Mocht u vragen hebben over onze ladders, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij vertellen u namelijk graag meer! Heeft u een keuze kunnen maken, dan kunt u de driedelige ladder gemakkelijk online kopen. Plaatst u vandaag nog vóór 14.00 uur uw bestelling, dan heeft u de ladder morgen al in huis! Daarnaast profiteert u van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Bestel dus direct uw driedelige ladder!

Menu