Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Tweedelige ladder

Hier kunt u tweedelige ladders kopen, van uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Tweedelige ladders zijn ideale ladders doordat ze op grote hoogte kunnen komen en erg stevig zijn, maar toch een licht gewicht hebben.

Filter products Showing all 8 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

XD-ladder kopen

Bij Rolsteiger.net kunt u onder andere de XD-ladder kopen. Deze ladders zijn zeer robuust, van industriële kwaliteit en hebben een telescopische stabiliteitsbalk. Daarnaast zijn er ook nog de hoogwaardige Premium reformladders van ASC. Deze tweedelige ladders zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van een hoogwaardige coating voor een mooie uitstraling en om oxidatie te voorkomen. Deze ladders hebben geschroefde verbindingsstukken die gemaakt zijn uit massieve delen en hoogwaardige, slijtvast natuur rubberen doppen. Daarnaast zijn alle sportverbindingen tweemaal gefelst en opgesloten in het ladderprofiel waardoor speling en kanteling van de sport onmogelijk is geworden.

Kwalitatieve tweedelige ladders kopen  

Bij Rolsteiger.net koopt u online een tweedelige ladder voor iedere klus. De tweedelige ladder kan worden geplaatst als opsteekladder en A-stand. De maximale lengte van een tweedelige ladder is 8,5 meter voor klussen tot de nok van uw dak. Onze tweedelige ladders zijn vrijstaand te gebruiken. Met een ruime werkhoogte van 10,5 meter kunt u alle kanten op. Ondanks dat de tweedelige ladder, ook wel opsteek- en reformladder genoemd, gemaakt is van extra stevig aluminium en verschillende versterkingspunten heeft, adviseren wij om rekening te houden met een veilige werkomgeving. We raden het af om buiten met een ladder te werken bij een windkracht van 6 Bft of meer en voorkom plaatsing voor openslaande deuren. Voor klussen die vier uur of korter duren kunt u een ladder gebruiken. Maar kies bij langere klussen bij voorkeur voor een rolsteiger of een kamersteiger. 

Veilig werken op tweedelige ladders  

De tweedelige ladders in het assortiment van Rolsteiger.net zijn voorzien van het Europese EN131-certificaat. Daarmee voldoen ze aan alle veiligheidseisen voor draagbaar klimmateriaal die staan vastgelegd in de Warenwet. Ter aanvulling op de verplichte Europese veiligheidsregels hebben wij de tweedelige ladders in onze collectie voorzien van extra antislipdoppen. Tijdens uw kluswerkzaamheden kan de ladder niet verschuiven. Daarnaast kunt u bij Rolsteiger.net terecht voor extra accessoires zoals nokhaken en laddermatten. Dat verhoogt de veiligheid en uw klusgemak. Kortom, 100% veilig werken op uw opsteek- en reformladder. Voordat u een tweedelige ladder aanschaft adviseren wij te onderzoeken hoe hoog deze moet zijn. Onze kleinste ladder heeft zes sporten. Ingeschoven is de hoogte dan 1,75 meter en uitgeschoven 2,25 meter. Met elke extra sport stijgt de hoogte met 25 cm. De langste tweedelige ladder in ons assortiment heeft achtien sporten met een in- en uitgeschoven lengte van respectievelijk 4,75 meter en 8,5 meter. Naast tweedelige ladders leveren wij ook alle andere soorten ladders voor doe-het-zelvers en professionals. Bekijk alle beschikbare ladders zonder telescopische poten via: 

  • Enkele ladders 
  • Driedelige ladders 
  • Vouwladders 
  • Telescoopladders  

Tweedelige ladders online kopen

Bent u op zoek naar tweedelige ladder van hoge kwaliteit ? Dan vindt u er geheid een uit ons uitgebreide assortiment aan tweedelige ladders. Als u vandaag nog vóór 14.00 uur uw ladder bestelt, dan heeft u deze morgen al in huis. Daarnaast zorgen wij ook nog voor gratis verzending en profiteert u van 100 dagen retourgarantie. Heeft u nog vragen over onze tweedelige ladders of overige ladders? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

Menu