Tweedelige ladder

Hier kunt u tweedelige Premium ladders kopen, van uitstekende kwaliteit. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De Premium ladder, en de premium XD-ladder. Tweedelige ladders zijn ideale ladders doordat ze op grote hoogte kunnen komen en erg stevig zijn, maar toch een licht gewicht hebben.

Productfilter openen Showing all 5 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

5 resultaten

Premium XD-ladder kopen

Bij Rolsteiger.net kunt u de premium XD-ladder kopen. Deze ladders zijn zeer robuust, van industriële kwaliteit en hebben een telescopische stabiliteitsbalk. Daarnaast zijn er ook nog de hoogwaardige Premium reformladders van ASC. Deze tweedelige ladders zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van een hoogwaardige coating voor een mooie uitstraling en om oxidatie te voorkomen. Deze ladders hebben geschroefde verbindingsstukken die gemaakt zijn uit massieve delen en hoogwaardige, slijtvast natuurrubberen doppen. Daarnaast zijn alle sportverbindingen tweemaal gefelst en opgesloten in het ladderprofiel waardoor speling en kanteling van de sport onmogelijk is geworden.

Tweedelige ladders online kopen

Bent u op zoek naar tweedelige ladder van hoge kwaliteit ? Dan vindt u er geheid een uit ons uitgebreide assortiment aan tweedelige ladders. Als u vandaag nog vóór 14.00 uur uw ladder bestelt, dan heeft u deze morgen al in huis. Daarnaast zorgen wij ook nog voor gratis verzending en profiteert u van 100 dagen retourgarantie. Heeft u nog vragen over onze tweedelige ladders of overige ladders? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!