Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Aluminium trappen

Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor verschillende soorten industriële trappen voor een uitstekende prijs. Online een trap bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Filter products Showing 1 - 16 of 25 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Professionele industriële aluminium trappen kopen

Bij ons bent u ervan verzekerd dat u een trap heeft voor een uitstekende prijs, die ook nog eens veilig, stabiel en zeker zijn. Bijvoorbeeld onze dubbele trappen en bordestrappen van ASC zijn robuust en scherp geprijsd. In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten bouwtrappen, waaronder de Waku en de Bigone. Ook voor de trappen geldt dat we voor iedere gebruiker de juiste trap hebben. Bekijk ons assortiment en bestel direct online uw aluminium trap!

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten industriële trappen. Als u een aluminium trap nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk bestellen op onze website. We hebben veel verschillende trappen in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende industriële trappen:

  • Premium trappen. Deze zijn zeer robuust en sterk, maar toch lichtgewicht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de magazijntrappen of ASC premium dubbele trappen. Deze zijn voorzien van een industriële coating om corrosie van het aluminium te voorkomen. Ook zijn er geen hinderlijke spreidstandbanden en is er een breed stavlak met antislipprofiel op de treden. U kunt natuurlijk ook kiezen voor onze Premium bordestrappen.
  • VGS trappen. Ook hierbij kunt u kiezen uit VGS dubbele trappen en VGS bordestrappen. Deze zijn van industriële kwaliteit en zijn uitgevoerd met een versterkt plateau, aluminium scharen en verstevigde scharnieren.
  • Alumexx trappen: ideaal voor de particulier, gericht op de doe-het-zelver. Uitstekende trappen voor een zeer scherpe prijs.
  • Alumexx twindeck: industriële trap voor de doe-het-zelver met een antislipdeck voor een stabiel en stroef stavlak. De zachte kunststof onderdelen beschermen lichaamsdelen en materialen.

Bij onze industriële trappen is het belangrijk dat u goed let op de keuringen en normen die gelden. De Alumexx trappen zijn namelijk speciaal gemaakt voor particulieren en zijn dus niet geschikt voor professioneel gebruik omdat deze niet aan de daarvoor geldende normen voldoen. Dat betekent echter niet dat dat deze trappen niet veilig zijn; voor binnenshuis gebruik zijn deze trappen namelijk ideaal.

Aluminium trap kopen voor binnen- of buitengebruik

Wilt u een aluminium trap kopen, dan kunt u Rolsteiger terecht voor diverse soorten aluminium trappen voor zowel binnen- als buitengebruik. Zo hebben wij speciale aluminium trappen voor buiten die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Denk hierbij aan aluminium trappen van ASC. Naast de aluminium buitentrap vindt u bij ons ook de professionele trap voor voor gebruik binnenshuis, zoals de Alumexx trap. Bent u op zoek naar een voordelige aluminium trap? Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.

Aluminium trappen online kopen

Wilt u graag online een aluminium trap kopen, dan bent u bij Rolsteiger.net dus aan het juiste adres. U kunt bij ons gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.

Veelgestelde vragen

Bij rolsteiger.net vindt u iedere trap voor uw klus! Wij hebben zowel dubbele trappen als bordestrappen, huishoudtrappen, Altrex trappen, magazijntrappen, montagetrappen, schragen en bijbehorende trapaccessoires. onze aluminium trappen zijn van uitstekende kwaliteit en ze zijn voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt. Daarnaast hebben we ook veel trappen tweedehands verkrijgbaar.

Op alle producten van Rolsteiger.net heeft u standaard 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Bevalt een trap u niet of is het niet de juiste afmeting, dan kunt u deze binnen 100 dagen probleemloos retourneren.

Bent u op zoek naar een goede trap, dan is het belangrijk dat u weet waarvoor u de trap wilt gebruiken en hoe hoog de trap moet zijn. Heeft u bijvoorbeeld enkel een keukentrapje nodig, dan is een trap met twee treden voldoende. Gaat u schilderen, dan is een schilderstrap met emmerhouder het makkelijkst.

Menu