Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Altrex trappen

Bent u op zoek naar een Altrex trap? Online een Altrex trap kopen doet u uiteraard bij Rolsteiger.net. Gratis verzending binnen 24 uur.

Filter products Showing all 4 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Altrex trap

Met behulp van een Altrex trap is iedere klus een fluitje van een cent. De Altrex trap is uitermate geschikt voor werkzaamheden in en rondom het huis en op de bouw. Mede door de veelzijdigheid waarvoor u deze trap kunt inzetten, maakt het één van de populairste trappen uit ons assortiment. De Altrex trappen uit ons assortiment zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardig aluminium en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen. De Altrex trap is zeer licht van gewicht en biedt u volledige stabiliteit en comfort tijdens het uitvoeren van werkzaamheden in de hoogte.

Naast onze Altrex trappen beschikken wij ook over diverse andere soorten trappen, denk hierbij aan dubbele trappen, bordestrappen, huishoudtrappen, magazijntrappen en montagetrappen. Wilt u meer informatie omtrent onze Altrex trappen of andere trappen? Contact onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 085 7440529.

Altrex huishoudtrap

Met behulp van een Altrex huishoudtrap kunt u eenvoudig en op een veilige manier werkzaamheden in het huis uitvoeren. Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor diverse soorten Altrex huishoudtrappen, denk hierbij aan variaties in hoogte, type, aantal treden en prijsklasse. Welke Altrex huishoudtrap u ook aanschaft, u bent verzekerd dat uw Altrex huishoudtrap voldoet aan alle strenge eisen, waardoor u veilig uw werkzaamheden en klussen kunt uitvoeren. Daarnaast kunt u vrijwel alle Altrex huishoudtrappen voorzien van handige extra’s, denk hierbij aan bakken voor uw gereedschap en extra veiligheid voor werken in de hoogte.

Bestel vandaag nog uw Altrex huishoudtrap online, en geniet van een gratis verzending binnen 24 uur.

Altrex trap in de aanbieding

Welke Altrex huishoudtrap u ook aanschaft, u bent verzekerd dat uw Altrex huishoudtrap voldoet aan alle strenge eisen, waardoor u veilig uw werkzaamheden en klussen kunt uitvoeren. Dit geldt absoluut ook voor alle aanbieding van de Altrex trappen! Daarnaast kunt u vrijwel alle Altrex huishoudtrappen voorzien van handige extra’s, denk hierbij aan bakken voor uw gereedschap en extra veiligheid voor werken in de hoogte.
Bestel vandaag nog uw Altrex huishoudtrap online, en geniet van een gratis verzending binnen 24 uur.

Altrex double decker

Met een Altrex double decker huishoudtrap zit u altijd goed. Deze trap is erg veilig en voorzien van veel handige extraatjes, zoals: dubbele tredes met antislipstrips, een efficiënte handgrip om de trap mee in te klappen en een smartbox om uw gereedschap in op te bergen. Met andere woorden: de Altrex keukentrap is dé oplossing voor al uw huishoudklussen!

Altrex trap kopen

Binnen onze branche zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste in het produceren en aanbieden van klimmaterialen. Al onze producten worden met de grootste zorgvuldigheid geproduceerd of ingekocht, om u zoveel mogelijk veiligheid, comfort en gemak tijdens werkzaamheden te bieden. Of u nu op zoek bent naar een Altrex trap, een kamersteiger , rolsteiger of trapgatsteiger. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de beste, veiligste en meest comfortabel klimmaterialen in combinatie met een perfecte service. Zo bieden wij u onder andere:

  • 5 jaar fabrieksgarantie;
  • 100 dagen retourrecht;
  • Diverse veilige betaalmethoden;
  • Snelle verzending binnen 24 uur;
  • Kosteloze verzending.

Dit allen bieden wij u in combinatie met een klantenservice die u graag van extra informatie voorziet. Zo weet u zeker dat u het meest geschikte product bij ons aanschaft en tegen de beste prijs. Contact onze klantenservice via mail of telefonisch via 085 7440529.

Menu