Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Altrex trappen

Bent u op zoek naar een Altrex trap? Online een Altrex trap kopen doet u uiteraard bij Rolsteiger.net. Gratis verzending binnen 24 uur.

Filter products Showing all 4 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Altrex trap

Met behulp van een Altrex trap is iedere klus een fluitje van een cent. De Altrex huishoudtrap is uitermate geschikt voor werkzaamheden in en rondom het huis en op de bouw. Mede door de veelzijdigheid waarvoor u deze trap kunt inzetten, maakt het één van de populairste trappen uit ons assortiment. De trappen uit ons assortiment zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardig aluminium en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen. Zo is de trap zeer licht van gewicht en biedt u volledige stabiliteit en comfort tijdens het uitvoeren van werkzaamheden in de hoogte.

Naast onze Altrex trappen beschikken wij ook over diverse andere soorten trappen, denk hierbij aan dubbele trappen, bordestrappen, huishoudtrappen, magazijntrappen en montagetrappen. Wilt u meer informatie omtrent onze Altrex trappen of andere trappen? Contact onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 085 7440529.

Wat voor Altrex trappen zijn er allemaal?

Kiest u voor een trap van het merk Altrex, dan heeft u bij Rolsteiger.net volop keuze. Zo is er de handige gardenbase trap voor tuinwerkzaamheden, de dubbele huishoudtrap met vijf treden en een doubledecker met 8 treden en een handrail. Het brede assortiment biedt u de mogelijkheid om de juiste trap voor het beoogde gebruik te kiezen. Wilt u extra veilig werken? Dan kunt u bij ons ook uw losse handrail voor de Altrex huishoudtrap bestellen. Dit maakt het op- en afstappen een stuk makkelijker en geeft u extra houvast. Over veiligheid gesproken: al onze trappen van Altrex voldoen aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Altrex huishoudtrap

Met behulp van een Altrex huishoudtrap kunt u eenvoudig en op een veilige manier werkzaamheden in het huis uitvoeren. Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor diverse soorten Altrex huishoudtrappen, denk hierbij aan variaties in hoogte, type, aantal treden en prijsklasse. Welke Altrex huishoudtrap u ook aanschaft, u bent verzekerd dat uw Altrex huishoudtrap voldoet aan alle strenge eisen, waardoor u veilig uw werkzaamheden en klussen kunt uitvoeren. Daarnaast kunt u vrijwel alle Altrex huishoudtrappen voorzien van handige extra’s, denk hierbij aan bakken voor uw gereedschap en extra veiligheid voor werken in de hoogte.

Bestel vandaag nog uw Altrex huishoudtrap online, en geniet van een gratis verzending binnen 24 uur.

Altrex double decker

Met een Altrex double decker huishoudtrap zit u altijd goed. Deze trap is erg veilig en voorzien van veel handige extraatjes, zoals: dubbele tredes met antislipstrips, een efficiënte handgrip om de trap mee in te klappen en een smartbox om uw gereedschap in op te bergen. Met andere woorden: de Altrex keukentrap is dé oplossing voor al uw huishoudklussen!

Hoe u de juiste trap van Altrex uitkiest

Bent u benieuwd wat voor Altrex huishoudtrap het beste bij u past? Dan is de eerste stap om helder te krijgen waarvoor u de trap wilt gebruiken. Zo kan voor simpele klusjes, de trap met 5 treden al voldoende zijn. Wilt u echter klussen op hoogte uitvoeren, zoals aan het plafond of het dak, dan is een Altrex huishoudtrap met meerdere treden aan te raden.

Voor werkzaamheden in de tuin, kunt u het beste gebruik maken van de gardenbase. Deze beugel bevestigt u gemakkelijk en snel aan uw trap, zodat u deze stevig op een oneffen grond kunt zetten, zoals gras, zand en grind.

Wilt u graag advies over welke trap het beste bij uw gebruik past of wilt u meer informatie over onze Altrex trap aanbieding? Neemt u gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Altrex trap in de aanbieding

Welke Altrex huishoudtrap u ook aanschaft, u bent ervan verzekerd dat uw trap voldoet aan alle strenge eisen, waardoor u veilig uw werkzaamheden en klussen kunt uitvoeren. Dit geldt absoluut ook voor alle aanbieding van de Altrex trappen! Daarnaast kunt u vrijwel alle huishoudtrappen van dit merk voorzien van handige extra’s, denk hierbij aan bakken voor uw gereedschap en extra veiligheid voor werken in de hoogte.
Bestel vandaag nog uw Altrex huishoudtrap online, en geniet van een gratis verzending binnen 24 uur.

Altrex trap kopen

Binnen onze branche zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste in het produceren en aanbieden van klimmaterialen. Al onze producten worden met de grootste zorgvuldigheid geproduceerd of ingekocht, om u zoveel mogelijk veiligheid, comfort en gemak tijdens werkzaamheden te bieden. Of u nu op zoek bent naar een Altrex trap, een kamersteiger , rolsteiger of trapgatsteiger, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden u de beste, veiligste en meest comfortabele klimmaterialen in combinatie met een perfecte service. Zo bieden wij u onder andere:

  • 5 jaar fabrieksgarantie;
  • 100 dagen retourrecht;
  • Diverse veilige betaalmethoden;
  • Snelle verzending binnen 24 uur;
  • Kosteloze verzending.

Dit allen bieden wij u in combinatie met een klantenservice die u graag van extra informatie voorziet. Zo weet u zeker dat u het meest geschikte product bij ons aanschaft en tegen de beste prijs. Contact onze klantenservice via mail of telefonisch via 085 7440529.

Menu