Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Categorie
Uitvoering
Prijs

Kamersteiger kopen

Wilt u graag een professionele, goedkope en solide kamersteiger kopen? Dat kan bij Rolsteiger.net! Wij hebben veel verschillende soorten huiskamersteigers en vouwsteigers. Zo kunt u bij ons altijd de juiste steiger voor uw klus vinden. Daarbij zijn al onze kamersteigers van erg hoge kwaliteit. Vind snel het juiste type kamersteiger door het filter te gebruiken.

Filter products Showing 1 - 16 of 31 results
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Categorie
Uitvoering
Prijs

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

Aan de slag binnenshuis? Koop een vouwsteiger!

Wanneer u binnenshuis aan de slag gaat, is een huiskamersteiger daar de beste keuze voor. Een dergelijke steiger is stabiel en compact genoeg om door bijvoorbeeld gangen te rijden. Bij Rolsteiger.net kunt u niet alleen kamersteigers met een werkhoogte van 3, 4 en 5 meter kopen, maar ook solide, aluminium vouwsteigers. Zo kunt u de steiger gemakkelijk opbergen als u klaar bent met uw werkzaamheden.

Een professionele kamersteiger kopen

U wilt natuurlijk een kamersteiger die voldoet aan alle wetten en eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en stabiliteit, voor een scherpe prijs. Daarom koopt u uw steiger natuurlijk bij Rolsteiger.net! U bent bij ons namelijk verzekerd van een professionele en solide kamersteiger van uitstekende kwaliteit.

Hoge kwaliteit kamersteiger kopen voor een scherpe prijs

Bij Rolsteiger.net koopt u kamersteigers van hoge kwaliteit. Bovendien zijn al onze huiskamersteigers scherp geprijsd, waardoor u altijd een voordelige prijs voor onze professionele en semi-professionele kamersteiger betaalt. Een huiskamersteiger is door één persoon op te bouwen en is door zijn compacte formaat in veel ruimtes te plaatsen. Dit maakt een kamersteiger met name geschikt voor plekken waar weinig ruimte is om een steiger op te bouwen. Wilt u een huiskamersteiger kopen voor smalle of hoge ruimtes, bekijk dan ons aanbod kamersteigers.

Een kamersteiger is handig voor al uw steigerwerk binnen

Een kamersteiger is hét hulpmiddel om lastige plekken binnenshuis te kunnen bereiken. Een huiskamersteiger kunt u gemakkelijk binnen opstellen en rollen waardoor u zonder problemen vrijwel alle hoeken en plekken kunt bereiken. Plafond schilderen? Geen probleem met een stevige kamersteiger van Rolsteiger.net. Onze kamersteigers zijn beschikbaar in verschillende maten. Wilt u de steiger ook goed op kunnen slaan? Kies dan bijvoorbeeld voor een vouwsteiger. Deze steiger kunt u gemakkelijk inklappen en opvouwen, waardoor deze perfect is om gemakkelijk op te slaan. Voor wat voor steiger u ook kiest, al onze steigers zijn gemakkelijk te verstellen, stevig en erg makkelijk om mee te werken.

Kamersteiger 75, 90 en 135 centimeter

Bij ons vindt u kamersteigers in verschillende maten, zodat er altijd wel een kamersteiger bij zit die geschikt is voor uw klus. Wanneer u aan een smalle huiskamersteiger genoeg hebt, kiest u natuurlijk voor de kamersteiger van 75 centimeter. Maar ook voor de grotere maten kunt u bij ons terecht, zoals de kamersteiger van 90 en die van 135 centimeter.

Kamersteiger kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u graag een kamersteiger kopen voor een scherpe prijs? Dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van rolsteigers en kamersteigers en hebben een uitgebreid assortiment aan kamersteigers. Zo zit er altijd wel een bij die ideaal is voor uw bedrijf. Mocht u niet kunnen kiezen of nog wat advies nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. U kunt natuurlijk ook direct online een kamersteiger kopen door een bestelling te plaatsen in onze webshop. U profiteert dan meteen van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie.

Veelgestelde vragen

Nee, wij verhuren geen kamersteigers. U kunt wel kamersteigers online bestellen of in onze winkel komen bekijken.

Wij hebben kamersteigers van diverse gerenommeerde merken zoals Altrex, Alumexx en ASC. Daarnaast hebben we ook een divers assortiment tweedehands kamersteigers.

Gaat u een kamersteiger kopen, dan moet u zichzelf eigenlijk drie vragen stellen. Waar gaat u de kamersteiger gebruiken, de beschikbare ruimte ? Op welke hoogte gaat u werken? En heeft u nog overige accessoires of steigermateriaal nodig? Als u deze drie vragen kunt beantwoorden, weet u ongeveer welke kamersteiger u nodig heeft. Wij helpen u natuurlijk ook graag bij het vinden van de juiste kamersteiger.

Als u een kamersteiger gaat kopen, zult u waarschijnlijk twee verschillende hoogtes tegenkomen. Namelijk de werkhoogte en de platformhoogte. Het is dan goed om het verschil tussen deze twee te weten. De platformhoogte is de hoogte die tussen de grond en het hoogste werkplatform zit. De werkhoogte is altijd twee meter hoger dan de platformhoogte. De werkhoogte geeft namelijk aan hoe hoog je gemiddeld kunt werken vanaf het hoogste werkplatform.

Menu