Kamersteigers

Kamersteiger kopen

Wilt u graag een professionele, goedkope en solide ASC kamersteiger kopen? Vergelijkbaar en uitwisselbaar met de Altrex kamersteiger? Dat kan bij Rolsteiger.net! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van ASC kamersteigers en bieden deze aan in verschillende soorten en maten. Onze ASC kamersteigers zijn ontworpen voor echte professionals. Ze hebben namelijk een draagvermogen van 450 kilogram en voldoen ruim aan de NEN-1004 normen. Deze steiger kan u tot 7,50 meter hoogte brengen en zorgt ervoor dat u zelfs op deze hoogte nog comfortabel kunt werken. 

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 50 items

De ASC Kamersteiger is ontworpen voor professioneel gebruik; met een draagvermogen van 450 kg hebt u op comfortabele wijze toegang tot variabele werkhoogtes van maximaal 7,50 m. De ASC Kamersteiger wordt geleverd in de breedtematen 75, 90 en 135 cm. De buisomtrek van het aluminium frame is 51 mm, de buisdikte van de kamersteiger 2.2 mm. Als u op zoek bent naar een kamersteiger voor een scherpe prijs, dan vindt u die geheid van Rolsteiger.net. Wij zorgen er namelijk voor dat u kamersteigers van uitstekende kwaliteit kunt kopen voor een lage prijs. Wat wilt u nog meer?

Een professionele ASC kamersteiger kopen

U wilt natuurlijk een ASC kamersteiger die voldoet aan alle wetten en eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en stabiliteit, voor een scherpe prijs. Daarom koopt u uw kamersteiger natuurlijk bij Rolsteiger.net! U bent bij ons namelijk verzekerd van een professionele en solide kamersteiger van uitstekende kwaliteit.

Kamersteiger 75, 90 en 135 centimeter

Bij ons vindt u kamersteigers in verschillende maten, zodat er altijd wel een kamersteiger bij zit die geschikt is voor uw klus. Wanneer u aan een smalle kamersteiger genoeg hebt, kiest u natuurlijk voor de kamersteiger van 75 centimeter. Maar ook voor de grotere maten kunt u bij ons terecht, zoals de kamersteiger van 90 en die van 135 centimeter.

Kamersteiger kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u graag een ASC kamersteiger kopen voor een scherpe prijs? Dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van rolsteigers en kamersteigers en hebben een uitgebreid assortiment aan kamersteigers. Zo zit er altijd wel een bij die ideaal is voor uw bedrijf. Mocht u niet kunnen kiezen of nog wat advies nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. U kunt natuurlijk ook direct online een ASC kamersteiger kopen door een bestelling te plaatsen in onze webshop. U profiteert dan meteen van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie.

Filter

Catalogus

Framebreedte
    ?
Platformlengte
Werkhoogte