Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Breedte in cm
Categorie
Prijs

Opbouwframes voor uw steiger

Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor alle soorten en maten opbouwframes voor uw steiger. Wij leveren opbouwframes van verschillende merken zoals ASC, Fast Clic, Euro, Altrex, Custers en Layher.

Filter products Showing 1 - 16 of 60 results
Breedte in cm
Categorie
Prijs

Resultaat 1–16 van de 60 resultaten wordt getoond

Rolsteiger opbouwen met de juiste materialen

Het is belangrijk dat het opbouwen van een rolsteiger veilig en volgens de regels gebeurt om ongelukken te voorkomen. Het opbouwen van een rolsteiger kan natuurlijk niet zonder een opbouwframe. Hiermee wordt de hoogte gemaakt. Een opbouwframe bestaat altijd uit twee staanders met daartussen een aantal sporten waarop geklommen kan worden. met de pasbus bovenaan het opbouwframe kan een verbinding gemaakt worden met het volgende frame. Onderling worden de frames altijd geborgd met een borgpen.

Opbouwframes voor iedere toepassing

Voor iedere toepassing hebben wij een opbouwframe. Wanneer u bijvoorbeeld de rolsteigers aan elkaar wil koppelen, kiest u voor onze doorloopframes. Dat scheelt een hoop onnodig klimwerk en maakt van uw rolsteiger in een handomdraai een gevelsteiger. Ook wanneer u niet uitkomt met de hoogte van de steiger, kunt u bij ons terecht want wij leveren al opbouwframes vanaf 2 sporten hoog. Opbouwframes komen in twee breedtematen, namelijk 75 en 135.

Bestel het opbouwframe voor uw steiger direct online

Als u al direct weet welke opbouwframes u voor uw steiger nodig heeft, hoeft u daarvoor niet helemaal naar een bouwmarkt om deze te kopen. Dat kan gewoon vanaf uw luie stoel, online bij Rolsteiger.net! Ook wanneer u nog wat advies nodig heeft over het juiste opbouwframe voor uw steiger, kunt u bij ons terecht. Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! Ook wanneer u zeer speciale opbouwframes nodig heeft, zoals voor op een balkon of in een trapgat, kunt u bij ons terecht. Bij ons profiteert u van een uitgebreid assortiment en opbouwframes van de allerbeste kwaliteit.  Bestel vervolgens uw opbouwframe online en profiteer van een snelle levering, 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie.

Menu