Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Daksteigers

Een daksteiger is een ideaal hulpmiddel wanneer u werkzaamheden aan een dakkapel of schoorsteen moet uitvoeren. De daksteigers van Rolsteiger.net beschikken over verstelbare draagconsoles, waardoor vrijwel ieder dak toegankelijk is om de daksteiger op te monteren.

Filter products Showing all 2 results
Categorie
Prijs

Onze daksteigers zijn eenvoudig op daken te plaatsen die een hellingshoek van 30 tot 60 graden hebben, hierdoor bent u verzekerd van uw veiligheid op daken en kunt u comfortabel uw werkzaamheden uitvoeren.

Een daksteiger wordt ook wel schoorsteensteiger genoemd en kent een hoge populariteit bij professionals die dagelijks op daken werken. Omdat de productie van onze daksteigers in eigen fabriek plaatsvindt, kunnen wij uw veiligheid op grote hoogte waarborgen, al onze daksteigers voldoen dan ook aan de strengste eisen die gesteld zijn vanuit overheid en instanties. Onze daksteigers zijn vervaardigd uit licht gewicht aluminium, dit betekent dat het opbouwen of vervoeren van de steiger erg gemakkelijk is en u de daksteiger al binnen enkele minuten opgebouwd heeft.

Daksteiger kopen

Een daksteiger of Schoorsteensteiger kopen? Dan bent u bij Rolsteiger.net aan het juiste adres. Omdat wij de volledige productie van onze daksteigers in eigen beheer hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit daksteigers aanbieden. Naast de kwaliteit, profiteert u bij ons ook nog eens van onze scherpe prijzen, snelle levertijden en 5 jaar fabrieksgarantie.

Het gebruik van een daksteiger op schuine daken kent vele voordelen, zoals:

  • Snel opgebouwd;
  • Veilig en comfortabel werken op grote hoogte;
  • Beschikbaar in diverse formaten, geschikt voor ieder dak.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft. Neem bij vragen dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 085 7440529.


Daksteigers, Schoorsteensteigers en meer

Wanneer u op zoek bent naar een daksteiger/schoorsteensteiger dan bent u bij Rolsteiger.net aan het juiste adres. Uiteraard kunt u ook voor andere klimmaterialen bij ons terecht, zo beschikken wij ook over onder andere rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, bordestrappen en telescoopladders.

Bij Rolsteiger.net geniet u niet alleen van een ruime keuze, maar profiteert u ook van een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding, gratis verzending binnen 24 uur en producten die geproduceerd zijn uit de beste materialen.

Wanneer u vragen heeft, helpen wij u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via 085 7440529. Onze klantenservice helpt u met al uw vragen.

Menu