Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Categorie
Prijs

Euro rolsteiger

De Euro rolsteiger is de Rolls Royce onder de steigers. Deze rolsteiger is uitgevoerd met een conische verbindingspen. De zogenaamde Euro Easy Click rolsteiger. Door de conische verbindingspen is de Euro rolsteiger sneller, veiliger en gemakkelijker te (de)monteren. Geen borgpennen nodig. De Euro rolsteiger is gemaakt van glansbuis, dit geeft minder af aan de handen. Zeer gewild onder de schilders en behangers. De Euro rolsteiger koper, is iemand die alleen het allerbeste wil. Vind snel de Euro rolsteiger die bij u past door gebruik van het steiger-filter.

Filter products Showing all 8 results
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Categorie
Prijs

De conische verbindingspen van de Euro rolsteiger heeft als bijkomend groot voordeel is dat frames NOOIT klemmen. Euro rolsteigers zijn geproduceerd van gewalst aluminium, en zijn dus ook lichter in gewicht, maar net zo sterk als de andere rolsteigers.

Het opbouwen en afbreken van de Euro rolsteiger is in het begin even wennen. De opbouwframes komen schuin op elkaar te staan, totdat er een horizontaal schoor word in-geklikt, dan borgen de frames zichzelf. Hartstikke mooi en veilig systeem, maar nogmaals, in het begin even wennen.

Euro rolsteigers bij Rolsteiger.net

Op zoek naar een Euro rolsteiger? Dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net! De Euro rolsteiger is een erg slimme keuze, zeker als u gebruiksgemak en veiligheid erg belangrijk vindt. Deze rolsteiger voldoet namelijk ruim aan de NEN-1004 en het certificaat hiervan wordt altijd meegeleverd. De Euro rolsteiger is niet uitwisselbaar met steigers van andere merken zoals Altrex, Euroscaffold, en de steigers van Wienesse. En andere gerenommeerde steiger merken.

Online de Euro rolsteiger bestellen

Is de Euro rolsteiger de rolsteiger waar u naar op zoek bent? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen! Heeft u eerst nog wat advies nodig over de juiste Euro rolsteiger voor uw bedrijf, dan kunt u altijd eerst even contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Als u de keuze heeft kunnen maken, dan kunt u online de Euro rolsteiger bestellen. U profiteert van gratis verzending en 100 dagen retour-garantie. Bestelt u de Euro rolsteiger dan heeft u deze meestal binnen 48 uur al in huis!

Menu