Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Vouwladders

Wilt u een vouwladder kopen ? Bij Rolsteiger.net bestelt u online vouwladders voor particulier en professioneel gebruik.

Filter products Showing all 14 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Dit type ladder is ideaal voor uiteenlopende klussen omdat hij op verschillende manieren te plaatsen is. Als rechte ladder bijvoorbeeld om de dakgoot schoon te maken of in steigerstand om een boom te snoeien. Door de telescopische poten kunt u de vouwladder ook veilig op een oneffen ondergrond gebruiken.

De voordelen van het gebruik van een vouwladder

Aan het gebruik van een vouwladder zitten meerdere voordelen. Dit type ladder kan bijvoorbeeld op verschillende manieren geplaatst worden. Vanuit de vijf basisstanden kunt u de ladder in maar liefst 33 verschillende posities neerzetten. Met de vijf basisstanden bedoelen wij: rechte ladder, trap, muurstand, steigerstand en A-stand. Een ander voordeel is dat een vouwladder beschikt over telescopische poten die uitgeschoven kunnen worden. Dat maakt dit type ladder zeer geschikt voor het gebruik op oneffen ondergronden, zoals scheve platformen. Een vouwladder vervangt daarmee al uw opsteek- en reformladders. Tot slot is de vouwladder erg makkelijk te vervoeren, omdat deze is in te vouwen tot een vierde van de uitgevouwen afmeting. Door middel van de veerpen bij de poten is de ladder weer makkelijk uit te klappen en stelt u ook de hoogte van de poten eenvoudig in.

Kwalitatieve vouwladder kopen

Bij Rolsteiger.net hebben wij een groot assortiment vouwladders in verschillende maten en prijscategorieën. Uiteraard zijn alle multifunctionele vouwladders op Rolsteiger.net goedgekeurd volgens de strenge Europese EN131-normering en het Besluit Draagbaar Klimmaterieel van de Warenwet. De ladders beschikken bovendien over het TÜV NORD-certificaat, die is verkregen op basis van de juiste afmetingen en uitvoerige tests. Hierdoor is ons assortiment geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Zekerheid van BigOne

BigOne geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle vouwladders in hun assortiment vanwege de hoge kwaliteit van het materiaal. De platte sporten van de ladders hebben een breed anti-slipprofiel, waardoor valgevaar zo goed als uitgesloten is. Een ander stukje zekerheid geeft BigOne door middel van het scharnier in het midden van hun vouwladders. Deze blokkeert automatisch waardoor extra stabiliteit en veiligheid in iedere positie ontstaat.

Online vouwladders kopen bij Rolsteiger.net

Bij Rolsteiger.net koopt u een vouwladder zonder verzendkosten. U plaatst een bestelling en betaalt vervolgens via:

  • iDEAL
  • Bancontact/Mister Cash
  • SOFORT Banking
  • Bankoverschrijving
  • Pay Later

Alle bestellingen die u op werkdagen voor 12.00 uur plaatst, worden de volgende werkdag bezorgd. U betaalt bij ons geen verzendkosten als uw bestelling wordt verzonden naar België of Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Andere ladders van Rolsteiger.net

Naast vouwladders leveren wij ook alle andere soorten ladders voor doe-het-zelvers en professionals. Bekijk alle beschikbare ladders zonder telescopische poten via:

Klantenservice

Voor alle vragen over ladders of keuzehulp op maat kunt u contact met ons opnemen. Onze ladderspecialisten staan voor u klaar via de telefoon of e-mail.

085-744 05 29 | info@rolsteiger.net

 

Menu