Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Alumexx ladder

Als u op grote hoogte werkzaamheden moet verrichten, doet u dat het beste op een Alumexx ladder. Van dit merk zijn er verschillende soorten ladders verkrijgbaar, zoals de reformladder, vouwladder, en u kunt kiezen voor een Alumexx ladder 3 x 10 treden of 3 x 12 ladder. U koopt uw ladder tegen de beste prijs op Rolsteiger.net. Weet u niet zeker of een Alumexx trap voor u de beste keus is of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel of mail ons gerust.

Filter products Showing all 5 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Alumexx vouwladder of reformladder kopen: dat doet u bij Rolsteiger.net

Bent u specifiek op zoek naar een vouwladder of reformladder? Dan zit u bij het merk Alumexx en Rolsteiger.net goed! Een vouwladder is ontzettend efficiënt, omdat u deze multifunctioneel kunt gebruiken. Uitschuiven tot ladder of gebruiken als opstap, met een vouwladder kan het allebei! Onze Alumexx reformladders zijn ideaal wanneer u op verschillende hoogtes werkt. Zo hebben wij zowel twee- als driedelige reformladders in huis. De Alumexx ladders komen in verschillende hoogtes. Zo kunt kiezen voor een trap met 3 x 9 treden, een Alumexx ladder van 3 x 10 of 3 x 12 teden. Zo zit er altijd wel een geschikte ladder van dit geweldige merk voor u bij.

De voordelen van Alumexx reformladder

Een Alumexx reformladder heeft veel voordelen. Ten eerste krijgt u een echte twee-in-één laddder. Een Alumexx reformladder kan zowel uitgeschoven worden als in de A-stand gezet worden. Deze stand noemen we ook wel ‘reformstand’ en zo komt het beestje aan zijn naam. Dit maakt de ladder multifunctioneel en flexibel inzetbaar.
Daarnaast staat een Alumexx reformladder erom bekend dat deze zeer licht van gewicht zijn, maar niet inleveren op stevigheid. Daarnaast zijn ze veilig en gemaakt van duurzaam aluminium, wat betekent dat ze een lange levensduur hebben. Met een ladder van Alumexx krijg je waar je voor geld!

Alumexx ladder: aanbiedingen

Met regelmaat zijn onze producten in de aanbieding, zo ook de Alumexx ladders. Dat doet niks af aan de kwaliteit. Wij leveren altijd producten die voldoen aan alle wet- en regelgeving zodat niet alleen comfortabel, maar ook veilig uw werkzaamheden uitvoert. Wist u dat we naast ladders en trappen nog tal van andere klimmaterialen hebben? Neem een kijkje op onze website en vind vandaag al uw benodigdheden!

Contact

Heeft u vragen over de ladders van dit gernormeerde merk of wilt u meer informatie over onze andere producten? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

Menu