Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Alumexx ladder

Als u op grote hoogte werkzaamheden moet verrichten, doet u dat het beste op een Alumexx ladder. Van Alumexx zijn er verschillende soorten ladders verkrijgbaar, zoals de reformladder, vouwladder, maar ook twee- en driedelige ladders. U koopt uw Alumexx ladder tegen de beste prijs op Rolsteiger.net. Weet u niet zeker of een Alumexx trap voor u de beste keus is of wilt u meer informatie? Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel of mail ons gerust.

Filter products Showing all 7 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Alumexx vouwladder of reformladder kopen: dat doet u bij Rolsteiger.net

Bent u specifiek op zoek naar een vouwladder of reformladder? Dan zit u bij het merk Alumexx en Rolsteiger.net goed! Een vouwladder is ontzettend efficiënt, omdat je deze multifunctioneel kunt gebruiken. Uitschuiven tot ladder of gebruiken als opstap, met een vouwladder kan het allebei! Onze Alumexx reformladders zijn ideaal wanneer u op verschillende hoogtes werkt. Zo hebben wij zowel twee- als driedelige reformladders in huis. De Alumexx ladders komen in verschillende hoogtes. Zo hebben wij: 3×9 en 3×10 Alumexx ladders en Alumexx ladders van 3×12. Zo zit de perfecte Alumexx ladders met het optimale aantal treden er altijd bij.

Alumexx ladder: aanbiedingen

Met regelmaat zijn onze producten in de aanbieding, zo ook de Alumexx ladders. Dat doet niks af aan de kwaliteit. Wij leveren altijd producten die voldoen aan alle wet- en regelgeving zodat niet alleen comfortabel, maar ook veilig uw werkzaamheden uitvoert. Wist u dat we naast de Alumexx ladders nog een tal van andere klimmaterialen hebben? Neem een kijkje op onze website en vindt vandaag al uw benodigdheden!

Contact

Heeft u vragen over de Alumexx ladders of wilt u meer informatie over onze andere producten? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

Menu