Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Montagetrappen

De montagetrappen van Rolsteiger.net zijn in diverse varianten en hoogtes verkrijgbaar, zodat u bij ons altijd een geschikte montagetrap kunt kopen.

Filter products Showing all 2 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Montagetrap kopen

Een montagetrap wordt met name in de bouw- en industriesector gebruikt en wordt ingezet om nét dat stukje hoger te komen om werkzaamheden uit te voeren. Omdat onze montagetrappen in eigen fabriek wordt geproduceerd, kunnen wij uw veiligheid en comfort garanderen. Zo maken wij tijdens het productieproces gebruik van de beste materialen, machines en professionals, om zo niet alleen een voordelige montagetrap te bieden, maar ook te voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Naast de voordelige prijsstelling en veiligheid, worden onze montagetrappen ook gekenmerkt door het lichte gewicht en de robuustheid. Mede door deze prijs/kwaliteit verhouding, weet u zeker dat u de beste aankoop doet als het gaat om online een bordestrap kopen. Heeft u vragen omtrent ons assortiment bordestrappen? Neem dan contact met ons op! Onze klantenservice helpt u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 7440529 of mail ons.

Montagetrappen

Bij Rolsteiger.net staat uw veiligheid, hoog in het vaandel, wanneer u bij ons een montagetrap aanschaft, weet u zeker dat deze voldoet aan de EN 131 en EN 2484 normering. Niet alleen voor onze montagetrappen zit u bij ons goed, zo geniet u bij Rolsteiger.net ook nog eens van vele voordelen, zoals:

  • Gratis verzending;
  • 5 jaar fabrieksgarantie;
  • 100 dagen retourgarantie;
  • Altijd snelle en veilige betaalmethoden.

Naast onze montagetrappen met opengewerkt antislipprofiel bieden wij u ook montagetrappen met rooster aan. De montagetrap met rooster is ideaal voor werkzaamheden buiten. Regen valt bijvoorbeeld door het rooster heen, dit betekent geen glad platform en ten alle tijden stabiliteit.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren omtrent het aantal treden waarover uw montagetrap moet beschikken. Zo heeft u bij Rolsteiger.net altijd de meest geschikte montagetrap!

Montagetrappen en meer van Rolsteiger.net

In de klimmaterialenbranche worden wij met name gekenmerkt door het aanbod van onder andere professionele kamersteigers, rolsteigers en steigermaterialen. Al onze producten voldoen aan de strengste eisen en zijn daarmee altijd inzetbaar voor ieder project. Op basis van ontwikkelingen in de markt optimaliseren wij met grote regelmaat ons productieproces, om zo een nog beter product voor u te ontwikkelen.

Bekijk ons aanbod online! Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u graag via de chat op de website, of wij staan u telefonisch of per mail te woord.

Menu