Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Steigerwielen

De wielen zijn in principe de basis van uw steiger. Het is dan ook erg belangrijk dat deze nog naar behoren functioneren. Wanneer u versleten wielen onder uw steiger hebt, kan dit ongelukken veroorzaken.

Filter products Showing all 11 results
Categorie
Prijs

Verschillende soorten rolsteiger wielen

Gelukkig hoeft u geen volledig nieuwe steiger te kopen wanneer uw wielen versleten zijn; bij Rolsteiger.net kunt u gewoon terecht voor nieuwe wielen zodat uw steiger weer jaren meekan! Bij Rolsteiger.net vindt u verschillende soorten wielen voor uw rolsteiger. De standaard diameter van een steigerwiel is eigenlijk altijd 200 millimeter. Met deze diameter is een steiger makkelijk te verrollen. Onze wielen zijn voornamelijk gemaakt van nylon of rubber, waarmee ze tegen een stootje kunnen en op verschillende ondergronden goed verrijdbaar zijn.

Eigenschappen van rolsteiger wielen

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe steigerwielen, is het van belang dat ze goed passen op uw rolsteiger. Het is belangrijk dat het wiel goed past in de staander van het opbouwframe. Zo is de steiger stabiel en vermindert de beweging van de rolsteiger tijdens het gebruik ervan. De spindel wordt gebruikt om de wielstaander in hoogte te verstellen zodat de rolsteiger goed horizontaal en verticaal gesteld kan worden. Wanneer de steiger gebruikt wordt, moeten alle wielen op de rem staan. De wielen kunnen dan niet meer bewegen. Bij Rolsteiger.net vindt u zwenkwielen met remmen die, als ze niet op de rem staan, alle kanten op kunnen manoeuvreren.

Rolsteiger wielen te koop bij Rolsteiger.net

Heeft u dus nieuwe wielen nodig voor uw steiger, dan bent u bij Rolsteiger.net aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd het steiger wiel dat u nodig hebt. Weet u al meteen welke u nodig hebt, dan bestelt u deze direct online. Wanneer u eerst nog wat advies nodig hebt, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de juiste wielen voor uw rolsteiger! Daarna kunt u gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Wij zorgen voor snelle levering en u profiteert bij ons van 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie.

Menu