Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Schraag kopen

Een schraag is een handig hulpmiddel bij klussen en heeft een dubbele functie. Het kan gebruikt worden als werkbank om uw materialen op te zetten, of als verhoging om op te werken. Bij Rolsteiger hebben we verschillende soorten maten aluminium schragen voor iedere klus.

Filter products Showing all 2 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Alumexx schraagsteiger

De Alumexx Handy-X set bestaat uit 2 aluminium schragen en is een handige aanwinst voor iedere klusser. De aluminium schragen zijn op meerdere manieren te gebruiken. U kunt een aluminium schraag als platform of schraag steiger gebruiken, om makkelijk hogere plaatsen te kunnen bereiken met klussen. Door het uitklapbare ontwerp en de stabiele poten met spreidbeveiliging, kunt u uw werkzaamheden te allen tijde veilig uitvoeren. Wanneer u beide Alumexx Handy-X schragen uitklapt en er een platform op plaatst kunt u met de schragen een steiger maken. Hierdoor zijn de schragen te gebruiken als werkbank om uw gereedschappen op te leggen tijdens het klussen. De schragen worden zonder platform geleverd. Wilt u dus één of meerdere schraagsteigers maken, dan dient u het platform los te bestellen. Door hun lichte gewicht (3kg) zijn deze schragen makkelijk verplaatsbaar en eenvoudig te vervoeren. De Alumexx steiger schragen hebben een stahoogte van 750mm en een werkhoogte van 2750mm. Met een maximaal draagvermogen van 200kg zijn deze multifunctionele schragen onmisbaar voor de thuis- en (semi)professionele klusser. Onze schragen worden snel en gratis geleverd.

ALX DX trappen / schragen

De ALX DX trappen zijn zeer compact en hebben een licht gewicht. Hierdoor zijn ze zeer gemakkelijk in te klappen en op te bergen. De ALX DX trappen zijn voorzien van extra brede treden van 80mm waardoor je zeer stabiel en comfortabel op elke traptrede kunt staan. Daardoor zijn ze tevens als schraag toe te passen. De ALX DX trappen zijn zowel voor binnen- als buitenshuis gebruik geschikt. Alle treden zijn bovendien voorzien van antislip-profilering. De ALX DX trappen zijn verkrijgbaar in een drie-, vier- en vijf-treden uitvoering. De trappen zijn tevens dubbel oploopbaar waardoor u niet steeds uw trap hoeft te verplaatsen tijdens het klussen. Nogmaals, ook prima als aluminium schraag te gebruiken met een belasting van 150 KG

Aluminium schragen kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u betrouwbare schragen van hoogwaardige kwaliteit kopen? Kies dan voor een aluminum schraag voor thuis en (semi-)professioneel gebruik van Rolsteiger.net. Wij bieden de schragen te koop aan via onze webshop. De verstelbare aluminium schragen van Alumexx zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. Bovendien is het stevige aluminium ontwerp krasvast, veilig in gebruik. Hierdoor hebben de aluminium schragen een langere levensduur dan bijvoorbeeld de houten schragen van Gamma, Praxis, Hubo of Karwei. Bovendien heeft u bij een aluminium schraag geen last van splinters en blijft het materiaal altijd zijn draagkracht behouden. Kies daarom voor betrouwbare en veilige schragen van Rolsteiger.net.

Menu